Rūmų bendruomenės klubas Socialinių mokslų kolegijoje

  • Teksto dydis:

Kovo pabaigoje Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendruomenė apsilankė moderniose, gruodžio mėnesį atidarytose patalpose, kuriose jau nuo naujųjų metų mokosi privačios aukštosios mokyklos studentai.

Didžiausia Kauno ir Marijampolės regionų verslo bendruomenė, šiuo metu vienijanti 679 narius Rūmų bendruomenės klube susitiko jau trečią kartą. Kiekvieną mėnesį svečiuojamės pas rūmų narį, susipažįstame su įmone ir naujais bendruomenės nariais. Dėl vis dar sudėtingos pandeminės situacijos du pirmieji Rūmų klubai šiais metais sėkmingai įvyko nuotoliniu būdu. Jų metu virtualiai susipažinome su įmonėmis UAB „BTT Group“ ir UAB „BeeWaTec Baltics“.

Trečiasis rūmų klubo susitikimas įvyko gyvai. Socialinių mokslų kolegijos Kauno filialo vadovė Inga Bilinskienė supažindino renginio dalyvius su privačios aukštosios mokyklos studijų programų pasiūla bei mokymo principais, bei pakvietė į ekskursiją po naujas kolegijos patalpas. Pagrindinės naujojo filialo erdvės yra skirtos mokymuisi. Čia patogiai įrengtos auditorijos, kompiuterių klasės, estetinės kosmetologijos ir bendrosios slaugos praktiniams užsiėmimams skirtos laboratorijos, mankštų salė, biblioteka ir kavinė. Tiek studentai, tiek dėstytojai turi savo poilsio erdves, o renginiai vyksta konferencijų salėje, talpinančioje apie 200 žmonių. Kauno SMK filialas Kaune skaičiuoja ketvirtus veiklos metus, 2018 metais į veiklą Kaune pradėjusią kolegiją mokytis įstojo beveik 400 studentų. Praėjusių metų gruodžio pabaigoje jų buvo per 1,3 tūkst.

Rūmų bendruomenės klubo susitikime tradiciškai buvo pasveikinti naujai prie bendruomenės prisijungę nariai, o Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius jiems įteikė Rūmų nario pažymėjimus. Rūmų bendruomenei prisistatė ir pažymėjimus atsiėmė 12 narių: MB Maeler, UAB „Audimas Supply“, „Žilinskis ir Co“, UAB, MB „PB projektai“, UAB „TETAS“, HR Spektras UAB, UAB Statoforma, COMPAGNIE FRANCAISE D’ASSURANCE POUR LE COMMERCE EXTERIEUR Baltics filialas, UAB „Eurobiuras“ Kauno padalinys, MB Kūrybos studija „Virsmas“, UAB „Euribija“, UAB „Turto ekspertai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių