Pusbrolių sėkmė – 50 000 eurų

  • Teksto dydis:

Klausiat, kaip laimėti loterijoje? Į šį klausimą tikrai atsakytų du kauniečiai pusbroliai, kuriems momentinėje loterijoje pavyko laimėti net 50 000 eurų. Tad koks gi jų receptas? Paprastas. Jiedu turi savo tradiciją – bilietus perka drauge.

„Ir šįkart buvom drauge, sakom, užeinam į parduotuvę, nusipirksim bilietų, tad paėmėm momentinę loteriją „Bingo“. Viename biliete buvo 3 eurų laimėjimas, kitame – 50 000 eurų“, – šypsodamasis pasakoti pradėjo vienas iš pusbrolių.

Savaitę – neramios naktys

Savaitę. Tiek laukė du pusbroliai iš Kauno, kol pagaliau atsiėmė savo momentinės loterijos laimėjimą. Kodėl iškart neskubėjo į atstovybę? „Laimėjome drauge, tai norėjome ir atvykti drauge. Reikėjo suderinti laiką“, – teigė vienas iš pusbrolių. Kitas pridūrė, kad pirmą naktį, po žinios apie laimėjimą, net užmigti nepavyko. „Kitos naktys buvo ne ką ramesnės“, – šypsojosi laimėtojai.

Vienas iš pusbrolių pridūrė, kad pats vienas bilietų beveik neperka. O kitas pusbrolis prisipažino mėgstantis ir vienas žaisti momentines loterijas, ne kartą yra laimėjęs ir po 20, 50 ar net 100 eurų. „Štai jau ir vėl turiu bilietą“, – kalbėjo vienas iš laimėtojų ir šypsodamasis parodė turimą dar nenutrintą bilietą.

Laimėjimą draugiškai pasidalins

Kadangi bilietus pirko kartu, tai ir 50 000 eurų laimėjimą abu pusbroliai draugiškai pasidalins. Vienas iš jų skirs pinigų savo sveikatai, jos priežiūrai, kitas – šeimai. „Ir žmonai būtinai reikės kažką padovanoti. Nors kol kas niekas nežino apie šią sėkmę, tik mudu“, – sakė vienas iš laimėtojų.

Pasiteiravus, ar ir toliau laikysis tradicijos ir pirks bilietus kartu, abu linkčiojo. „Na, nebent tu kur išvyksi“, – tarė vienas iš laimėtojų, kreipdamasis į savo pusbrolį. „Na, kas ten žino, gal tuoj ir Maljorkoj kokioj būsiu“, – atsakydamas juokėsi jis.

Baigus pokalbį ir atsisveikinus su laimėtojais, jiedu draugiškai ir su džiugesiu akyse paspaudė vienas kitam ranką ir išvyko atgal į Kauną.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

pusbroliai

pusbroliai portretas
Aliukai...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių