Prisitaikius prie karantino iššūkių atrastos naujos galimybės versle

  • Teksto dydis:

UAB „Scena“, labiau žinoma prekės ženklo „Leggato“ vardu, vienijanti renginių organizavimo ir techninio aptarnavimo patirtį turinčius specialistus, pandemijos metu praplėtė savo veiklą ir šiuo metu ne tik dirba ir tobulinasi konferencijų, parodų, TV projektų, kurių dauguma persikėlė į nuotolį, srityse, bet ir organizuoja teniso užsiėmimus visoms amžiaus grupėms bei įgyvendina vaikų užimtumo programą.

Iki karantino pradžios pagrindinė „Leggato“ veikla buvo renginių aptarnavimas. Taip pat „Leggato“ organizavo renginius „Visagino Country, „Grok Jurgeli“ ir kt. Prasidėjus pandemijai buvo apribota didžioji dalis įmonės vykdomų veiklų, todėl, kaip sako UAB „Scena“ komercijos direktorius Alvydas Banevičius, „prasidėjus karantinui mūsų akcininkai ir darbuotojai prisiminė, kas ko mokėsi, ir ką moka dar daryti, be iki šiol atliekamų darbų. Taip gimė naujos veiklos, pagal pomėgius, baigtas studijas ir pan. Šis procesas vyksta ir toliau“.

Paprašytas trumpai pristatyti įmonės pagrindines veiklas dabar A. Banevičius atskleidė, kad šiuo metu dirba ir tobulinasi konferencijų, parodų, TV projektų srityse. Taip pat vykdo vaikų užimtumo, stovyklų organizavimo veiklas, rūpinasi šeimų laisvalaikio praleidimo galimybėmis Kaune ir atvėrė teniso, baseino ir pirties erdves. „Be to dar įsitraukėme ir į daugiabučių namų renovacijos procesus“, – kiek netikėta nauja veiklos kryptimi pasidalina įmonės komercijos direktorius.

Penktadienio kontaktų rytams persikėlus į nuotolį, Alvydas Banevičius tapo nuolatiniu penktadienio kontaktų ryto dalyviu. „Penktadienio kontaktų rytai – puikūs. Jau bendradarbiaujame su 5 įmonėm, su kuriomis kontaktus užmezgėme šių renginių metu. Dar su tiek pat jau pradėjome konsultacijas.“, – paklaustas kaip vertina kontaktų mezgimo galimybę Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose sako „Leggato“ komercijos direktorius.

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų renginiuose aktyviau dalyvauti ir rūmų teikiamomis paslaugomis naudotis pradėjusi įmonė, atrado naujas bendradarbiavimo galimybes ir reikiamas paslaugas. A. Banevičius sako, kad naudojasi narių teikiamomis saugos tarnybos, spausdintuvų aptarnavimo, teisininkų bei SPA paslaugomis. „Su rūmų nariais konsultuojamės dėl draudimų, paramos, NT tendencijų ir pan. Planuose yra dar keletas susitikimų, tad gal naujų bendradarbiavimo galimybių“, – „Leggato“ atstovas.

„Leggato“ yra puikus pavyzdys, kaip prisitaikius prie karantino iššūkių galima atrasti naujas galimybes versle. „ Jeigu veikla sustabdyta, prisiminkite ką dar mokate, ką mokėtės ir bandykite prisitaikyti prie naujos realybės. Nebijokite, nenuleiskite rankų ir visada prisiminkite bendruomenę, kuri ne tik yra pasiruošus padėti, bet ir padeda.“, – sėkmės receptu dalinasi ir optimizmo rūmų bendruomenės nariams linki 30 veiklos metų skaičiuojančios įmonės įkūrėjas.


Šiame straipsnyje: Leggato

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių