Naujasis Darbo kodeksas: kaip keisis darbdavių ir darbuotojų santykiai?

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose surengtame seminare įžvalgomis apie naujus iššūkius ir naujas galimybes įsigaliojus naujam Darbo kodeksui dalijosi vienas iš jo kūrėjų dr. Tomas Bagdanskis.

Įmonių atstovai supažindinti su naujais darbo santykių principais, naujomis darbo sutartimis, privalomais jų pakeitimais, darbo sutarties vykdymo ir keitimo procedūromis, darbo santykių pabaigos ypatumais. Žinomas lektorius pristatė darbo užmokesčio mokėjimo, darbo ir poilsio laiko taisyklių naujoves, viršvalandžių ir atostogų skaičiavimo tvarką. Nemažai dėmesio skirta darbuotojų teisėms ir pareigoms, kolektyvinių sutarčių sudarymui.

Tomas Bagdanskis – darbo teisės ekspertas, nuo 2002 m. praktikuojantis advokatas, kurį įtakingi tarptautiniai teisės žinynai „Best Lawyers“ ir „Chambers Europe“ nuo 2010 m. kasmet įtraukia į geriausių darbo teisės advokatų sąrašą Lietuvoje. 2014 ir 2016 m. Tomas Bagdanskis gavo prestižinį „Best Lawyers“ apdovanojimą „Metų advokatas Darbo teisės specializacijoje”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių