Kosmetikos parodoje - 9 įmonės iš Lietuvos

  • Teksto dydis:

Šiomis dienomis Italijoje vykusioje grožio industrijos parodoje „Cosmoprof Worldwide Bologna“ dalyvavo devynios įmonės iš Lietuvos, iš kurių septynios į parodą vyko pagal Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų įgyvendinamą projektą „Naujos galimybės LT“.

„Cosmoprof Worldwide Bologna“ – didžiausia ir stipriausia paroda, į kurią susirenka visi kosmetikos srities profesionalai. Parodoje dalyvauja daugiau nei 2900 dalyvių iš viso pasaulio ir sulaukiama apie 260 000 lankytojų.

Lietuvos atstovai šioje parodoje ne tik dalyvavo, bet ir buvo pripažinti: rūmų nario įmonės PharmaDIA gaminamą Lecler Express Refresh veido kaukę Cosmoprof grožio  ekspertai išskyrė kaip vieną iš inovatyviausių produktų šioje parodoje.  Savo produkciją parodos metu pristatė įmonės MB Driu Beauty,  UAB Uoga Uoga, UAB BIOK laboratorija, UAB ODA LT,  UAB Cosmoway  (Green Feel's kosmetika), You and Oil, Beauty&You Professional.

Parodai pasibaigus, kosmetikos įmonės jau ruošiasi kitą mėnesį vyksiančiai parodai Dubajuje „Beauty World Middle East“, į kurią pagal projektą „Naujos galimybės LT“ planuoja išvykti 6 įmonės.

Lietuvių kuriami kosmetikos produktai tampa vis patrauklesni, geriau atpažįstami bei paklausesni užsienyje. Įmonės kviečiamos dalyvauti ir kitose tarptautinėse parodose užsienyje.

„Cosmoprof Worldwide Bologna“ metu Kauno PPA rūmų Tarptautinių ryšių skyriaus darbuotoja Ingrida Braziūnienė susitiko ir su parodos  „Beautyworld Saudi Arabia“ organizatoriais, kurie kvietė pristatyti Lietuvos įmonių produkciją Saudo Arabijos rinkai.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių