Klaipėdos universitetas skelbia viešąjį konkursą į Klaipėdos universiteto tarybą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos universiteto Senatas, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos mokslo ir studijų įstatymu, Klaipėdos universiteto statutu ir Klaipėdos universiteto tarybos sudarymo reglamentu, skelbia viešąjį konkursą į Klaipėdos universiteto tarybos vietas, skirtas Tarybos nariams, nepriklausantiems Klaipėdos universiteto personalui ir studentams. Po vieną vietą skiriama:  regiono savivaldybėms; verslo asociacijoms; kitiems Klaipėdos universiteto partneriams.

Konkurse gali dalyvauti nepriekaištingos reputacijos asmenys, ėję ir einantys atsakingas pareigas viešosios veiklos ar verslo srityse ir turintys žinių bei gebėjimų, kurie padės įgyvendinti Klaipėdos universiteto misiją ir strateginius tikslus.

Tarybos nariu tas pats asmuo gali būti ne ilgiau kaip dvi Tarybos kadencijas iš eilės. Tarybos nariais negali būti: Respublikos Prezidentas, Seimo ir Vyriausybės nariai bei politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojai, įmonių ar organizacijų, kuriose Klaipėdos universitetas visuotiniame dalyvių susirinkime turi ne mažiau kaip 50 procentų visų juridinio asmens dalyvių balsų, vadovai ir jų pavaduotojai, Klaipėdos universiteto Senato nariai bei asmenys, pastaruosius trejus metus dirbę universitete.

Kandidatai į Tarybos narius ne vėliau kaip iki 2018 m. vasario 26 d., 15 val., Klaipėdos universiteto Senato sekretoriatui (adresu Herkaus Manto g. 84, Senatas, kab. 208, Klaipėda, tel. 8 46 398 940; 8 46 398 920, el. pašto adresas: senatas@ku.lt) privalo pateikti: Prašymą dalyvauti konkurse, nurodydami atstovaujamą veiklos sritį (savivalda, asocijuotas verslas ar kiti Klaipėdos universiteto socialiniai partneriai); CV ir jos elektroninę versiją (pasirašytas), kuri turi būti siunčiama aukščiau nurodytu el. pašto adresu; Asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją. Kandidatai gali pateikti dokumentus asmeniškai arba siųsti registruotu laišku.

Kandidatų į Tarybos narius susitikimas su Klaipėdos universiteto Senato ir kitais bendruomenės atstovais vyks 2018 m. kovo 1 d., 15 val. (Herkaus Manto g. 90–1, Aula Magna, Klaipėda).

Tarybos nariai, nepriklausantys Klaipėdos universiteto personalui, renkami Senato rinkiminiame posėdyje, kuris vyks 2018 m. kovo 15 d. Detali rinkimų tvarka nustatyta Klaipėdos universiteto tarybos sudarymo reglamente.

Rinkimų rezultatai bus skelbiami Klaipėdos universiteto interneto svetainėje, visi kandidatai apie rinkimų rezultatus bus informuojami el. paštu, nurodytu kandidatų CV.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos Universitetas 25

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių