Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose lankėsi Seimo narys Aurelijus Veryga

  • Teksto dydis:

Šiandien Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose (toliau – Kauno PPA rūmai) lankėsi Seimo narys Aurelijus Veryga.

Trumpo susitikimo metu Kauno PPA rūmų prezidentas Zigmantas Dargevičius kartu su A. Veryga, Seimo nario patarėja Vaida Pranarauskaite ir Kauno PPA rūmų generaline direktore Olga Grigiene aptarė šiuo metu verslui aktualias temas, tokias kaip: darbuotojų trūkumas, verslo bendradarbiavimas su Užimtumo tarnyba, Kauno miesto aktualius klausimus verslui ir kt.

Kauno PPA rūmų prezidentas paminėjo, jog: „Praėję metai buvo išskirtiniai dėl iššūkių, kuriuos tenka įveikti verslui. Darbo jėgos trūkumas, radikalus energetikos kaštų augimas, žaliavų trūkumas ir jų kainų augimas, logistikos problemos, finansinio kapitalo trūkumas įmonėse, bei Covid-19 įtaka verslui ir tai tik dalis verslą neraminančių klausimų.“

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai atstovavo verslo interesams praėjusiais metais, kuomet visas pasaulis kovojo su prasidėjusia pandemija, ir šiemet, tebesitęsiant pandeminiams ir kitiems verslui kylantiems iššūkiams toliau kels klausimus bei sieks užtikrinti konstruktyvius pokalbius su valdžios atstovais.


Šiame straipsnyje: PPA 2022

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinksim

Rinksim portretas
Mes kauniečiai mylim Veryga balsuosime bus puikus meras

Aurelijus

Aurelijus portretas
Noriu būti meru
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių