Kas svečiavosi „Teleloto“ studijoje?

  • Teksto dydis:

Kiekvieną sekmadienį „Teleloto“ laidoje ne vieną dalyvį aplanko sėkmė, ištrykšta džiaugsmo ašara ir pasipila artimųjų apkabinimai.

Praėjusio sekmadienio žaidime taip pat netrūko geriausių emocijų, o į studiją atvyko ir dvi naujojo serialo „Paveldėtoja“ aktorės – Anastasija Marčenkaitė ir Aina Norgilaitė. Kviečiame peržiūrėti nuotraukų galeriją.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

zofija -kuršėnai

zofija -kuršėnai portretas
vienintelis dalykas kas nustebino,REIKĖTŲ ATIDŽIAI PATIKRINTI,AR NĖRA PRIE GELTONŲ KAMUOLIUKŲ PRIDĖTI MAGNETUKAI ,NES NIEKAIP NEGALIMA KITAIP PAAIŠKINTI,KAIP PENKI IR DAUGIAU KRENTA VIEN GELTONI.TO DAR NEBUVO JEI ČIA APGAULĖ,TAI ŽIAURIAI NETEISINGA LOTERIJA.prašautikrinti ir nužprogramuoti,kokie bilietai turi laimėti.matomai geri kompiuteristai ten darbuojasi.TAI MANO NUOMONĖ.

žaidėja

žaidėja portretas
Ridenti kamuoliukus reikėtų kaip keno loto arba kaip vikingų loto. Būtų teisingiausia. Žaidžiu 20 metų, tačiau dabar visiška nesąmonė! Net kampų negalima išlošti! keisti reikėtų daug ką.

Anonimas

Anonimas portretas
kada normaliai ridensite kamuoliukus gal juos išmaišyti reikėtų nes geltoni iškrenta visi o kodėl niekada kampų kamuoliukai visi neiškrenta jei turi virš 80 bilietų ir net kampo negali laimėti tai tikrai žmonių mulkinimas kad kuo mažiau laimėtų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių