Įkasta Verslo alėjos simbolinė kapsulė

  • Teksto dydis:

Spalio 12 d. įkasta simbolinė Lietuvos verslo alėjos ir Verslo skvero kapsulė. Joje įdėtas laiškas ateities kartoms, kuriame rašoma:

„Mes, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bendruomenė, Lietuvos verslo alėjos kūrėjai, rėmėjai ir partneriai, šiame laiške liudijame, kad verslo bendruomenė pademonstravo pilietišką sąmoningumą, pagarbą Lietuvos istorijai ir vienybę įgyvendinant Valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtą iniciatyvą – sukurti Lietuvos verslo alėją. Mūsų santalka patvirtina, kad ir 100-aisiais Lietuvos valstybės atkūrimo metais verslo bendruomenė užtikrina valstybės ekonominę plėtrą, kuria pridėtinę vertę, puoselėja žmonių gerovę ir perduoda žinią ateities kartoms: didžiuodamiesi praeitimi, didžiuojamės ir dabartimi.

Verslo alėjoje ir šiame laiške yra įamžinami projektų iniciatorių ir rėmėjų vardai.  Tai organizacijos, bendrovės ir verslininkai, Nepriklausomybės metais sukūrę verslo sėkmės istorijas ir svariai prisidedantys prie Lietuvos valstybės klestėjimo.“

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų vykdomo projekto partneriais ir rėmėjais tapo 29 verslo sėkmės istorijas Nepriklausomybės metais sukūrusios bendrovės, organizacijos ir verslininkai. Jų vardai bus įamžinti Lietuvos verslo alėjoje ir Verslo skvere. Tai – AB „Lifosa“, AB „Achema“, AB „YIT Kausta“, AB „Volfas Engelman“, UAB „Novameta“, UAB „Baltijos polistirenas“, UAB „SDG“, UAB „Serfas“, UAB „Liuks“, UAB „Hoptrans Holding“, UAB „Hegelmann Transporte“, UAB „Garlita“, UAB „INTI“, UAB „Kautra“, UAB „Kauno liftai“, AB „Vilkijos ūkis“, UAB „Verslo draugai“, UAB „Kesko Senukai“, UAB „Maxima LT“, UAB „Vičiūnų grupė“, Lietuvos žemės ūkio rūmai, Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija, AB „Lytagra“, UAB „Kika group“, AB „Liteksas“, UAB „Metga“, Stasė ir Romas Pavasariai, Rūta ir Eduardas Jasai, Kauno PPA rūmų klubas „Verslas Kaunui“.

Kviečiame ir kitas bendroves, organizacijas, verslininkus prisidėti prie Valstybės 100-mečiui skiriamo projekto (www.versloaleja.lt )



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Bent apšvietimą parke sutvarkytų. Isiamzintojai.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių