Daugiau nei milijonas eurų – tiek bus garantuotai laimėta „Teleloto“ žaidime

  • Teksto dydis:

Jau daugiau nei mėnesį žinomiausia loterija Lietuvoje „Teleloto“ kviečia laimėti daugiau nei milijoną eurų. Šį sekmadienį, spalio 7 dieną, milijoninis Aukso puodas bus garantuotai laimėtas.

Loterijos organizatoriai informuoja, kad kamuoliukai bus ridenami iki tol, kol kažkas laimės 1 150 000 eurų. Tokia Aukso puodo suma – pirmą kartą žaidimo istorijoje.

„Įprastai dėl Aukso puodo žaidžiama iki kol išrieda auksinis 47 kamuoliukas. Spalio 7 dieną kamuoliukai, kurių mašinoje iš viso yra 75, riedės iki kol atsiras daugiau nei milijono eurų laimėtojas ar laimėtojai“, – apie būsimą sekmadienio žaidimą pasakojo „Olifėja” marketingo skyriaus vadovas Egidijus Sys.

Didžiausias iki šiol eurais laimėtas „Teleloto“ Aukso puodas – 875 145 Eur. Ši suma prieš du metus atiteko senjorai iš Šiaulių. Tąsyk į Vilniaus centrinį loterijos biurą atvykusi moteris pasakojo apie laimėjimą kurį laiką niekam nieko nesakiusi, vėliau prasitarusi tik savo sūnui.

„Jau nuo pat „Teleloto“ gyvavimo pradžios nusiperku vieną kitą bilietą. Šįsyk įsigyti neplanavau, bet bilietą pasiūlė, tad nieko nesitikėdama paėmiau“, – prieš du metus kalbėjo šiaulietė, bilietą pirkusi Joninių vakarą.

Rekordinis Aukso puodas – trys milijonai – senąja valiuta litais buvo laimėtas 2000-ųjų metų sutikimo išvakarėse. Tūkstantmečio Aukso puodas tąsyk atiteko jaunai šeimai iš Vilniaus.

Rekordinį milijoną eurais kažkas garantuotai laimės jau šį sekmadienį, spalio 7 dieną.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanciu,Kibiras,,

Sanciu,Kibiras,, portretas
Tai kad zuti autoivykyje gali 20 kartu,greiciau,nei laimeti milijona
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių