Atvirų durų diena

  • Teksto dydis:

Kas yra Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai? Kuo jie skiriasi nuo kitų verslą vienijančių organizacijų? Kokia bendrystės teikiama nauja? Kokią pridėtinę vertę miestui ir visuomenei kuria ši didžiausia ir žinomiausia Kauno regiono verslo organizacija? Kokios pagrindinės veiklos kryptys?

Apie tai balandžio 20-osios rytą kalbėjomės su naryste rūmuose susidomėjusiais verslininkais. Su jais tradicinio penktadienio kontaktų ryto metu susipažino ir bendravo rūmų nariai, įvairių sektorių ir skirtingų dydžių įmonių atstovai. Ne vienerius metus organizacijos veikloje dalyvaujantys verslininkai „iš pirmų lūpų“ pasakojo apie asmeninio ir verslo augimo galimybes aktyvioje bendrystėje, dalijosi mintimis apie verslo aktualijas, keitėsi kontaktais, išsakė savo sėkmes ir lūkesčius, siejamus su naryste rūmuose.

Rūmų generalinė direktorė Olga Grigienė ir administracijos darbuotojai būriui „naujokų“ pateikė išsamios informacijos apie rūmų sistemą, valdymą, verslo interesų atstovavimą, bendruomenės renginius, vadovų ir specialistų klubus, mokymus, verslo partnerių paiešką, konsultacijos tarptautinės plėtros klausimais ir daugybę kitų veiklų.

Po pietų su verslininkais susitiko grupė Seimo narių kauniečių: Rūta Miliūtė, Aušra Papirtienė, Gintarė Skaistė, Rimantas Jonas Dagys, Lauras Stacevičius, Kazys Starkevičius, Mindaugas Puidokas, Gediminas Vasiliauskas.

Diskusijoje su parlamentarais verslininkai pateikė klausimų dėl rengiamos mokesčių reformos ir jos naudos verslui, žemės reformos pabaigos, planuojamų pokyčių nekilnojamojo turto mokesčių srityje, pameistrystės, užsieniečių įdarbinimo, aukštųjų mokyklų reformos ir kt.

Tai jau antras rūmų organizuotas verslininkų susitikimas su šios kadencijos Seimo nariais kauniečiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilietis

pilietis portretas
Labai solidi ir svarbi KPAPR veikla.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių