Aštuntoji rūmų premija įteikta Kėdainių laikraščio „Rinkos aikštė“ žurnalistei

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kaune, 29-ąjį kartą vykusiame tradiciniame spaudos baliuje, įteikta aštuntoji Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų ir Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno apskrities skyriaus premija, verslo ir ekonomikos temas nagrinėjančiam žurnalistui. Šiemet premija skirta Kėdainių laikraščio „Rinkos aikštė“ žurnalistei Rasai Jakubauskienei.

Premiją įteikė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas, uždarosios akcinės bendrovės „Omniteksas“ valdybos narys Vydas Damalakas.

Rasai Jakubauskienei premija paskirta už 2020 m. publikacijas, nagrinėjančias verslo situaciją ir atskirų jo sričių raidą tiek Kėdainių rajono, tiek Lietuvos, tiek užsienio rinkose, pristatančias verslininkus kaip kūrybingas, visapusiškas, daug pasiekusias asmenybes, savo kasdieniniais darbais kuriančias verslesnę, turtingesnę, atsakingesnę ir gražesnę, inovatyvią ir konkurencingą bei investicijoms patrauklią Lietuvą.

Premiją ekonomikos ir verslo temas nagrinėjančiam Kauno ir Marijampolės regionų žurnalistui Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai teikia nuo 2014 metų. Šia premija siekiama skatinti žurnalistus dar daugiau domėtis ir žiniasklaidoje plačiau atspindėti ekonomikos bei verslo temas, nuodugniai ir profesionaliai analizuoti ūkio raidos ir verslo aplinkos problemas bei aktualijas. Premija skiriama spaudos, radijo, televizijos, internetinės žiniasklaidos žurnalistui už darbus, paskelbtus žiniasklaidoje per praėjusius kalendorinius metus.

Pirmoji pagrindinė premija buvo įteikta 2014 m. „INIT TV“ vyriausiajai redaktorei Vilmai Garlinskienei (antroji skirta Jonavos laikraščio „Naujienos“ redaktoriaus pavaduotojai Irenai Nagulevičienei). 2015 m. premija įvertinta „Verslo žinių“ korespondentė Kaune Indrė Sesartė, 2016 m. – LRT laidos „7 Kauno dienos“ redaktorė ir žurnalistė Jurgita Pridotkaitė, 2017 m. – „Lietuvos žinių“ korespondentė Vilma Kasperavičienė, 2018 m. – Prienų ir Birštono laikraščio redaktorė ir žurnalistė Ramutė Šimukauskaitė, 2019 m. – „Kauno dienos“ žurnalistė Edita Radzevičiūtė, 2020 m. – TV3 žurnalistė Kaune, Lietuvos žurnalistų sąjungos Kauno skyriaus valdybos narė Vaida Girčė.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių