Kaune prasidėjo jubiliejinė paroda „Namų pasaulis 2013“

Lietuvos sporto universiteto ir futbolo maniežas ketvirtadienį virto statybinių medžiagų ir interjero gaminių rojumi. Čia prasidėjo kasmetinė paroda „Namų pasaulis 2013“. Šiemet ji švenčia 20 metų jubiliejų.

Keturias dienas truksiančioje parodoje savo paslaugas pristato rekordinis dalyvių skaičius – net 220 įmonių. Tikimasi, kad parodą aplankys per 30 tūkst. lankytojų.

Nors paroda duris atvėrė tik prieš kelias valandas, tačiau prie stendų jau sukinėjasi nemažai lankytojų. Vyrų žvilgsniai dažniausiai krypo prie tų paviljonų, kuriuose pristatomos apdailos medžiagos, stogų sistemos, šildymo įrenginiai. Moteris labiau domino naujausių modelių užuolaidos, ekologiška patalynė, virtuvės rakandai.

„Remontuojame vonią ir tualetą, todėl renkamės plyteles. Galbūt rasime mums patinkančią kriauklę ir pačią vonią“, – sakė parodoje vaikštinėjantis Juozas Grybauskas.

Parodos atidaryme dalyvavusi Aplinkos ministerijos viceministrė Daiva Matonienė sakė, kad šie metai Kauno statybų sektoriui turėtų būti ypatingi.

„Kaune šiemet planuojama renovuoti 35 daugiabučius, tad statybų įmonėms darbo bus užtektinai“, – teigė ji.

Šiemet parodos organizatoriai lankytojams siūlo net 22 seminarus apie ekologišką statybą, šiaudinius namus, pastatų šiltinimą, vėjo ir saulės elektrinių projektavimą, įrengimą ir šilumos energijos taupymą, daugiabučių renovavimą.

Paroda Aušros g. 42 ir Aukštaičių g. 51 vyks kovo 21–23 dienomis nuo 10 iki 18 val., kovo 24 d. – nuo 10 iki 16 val.


Šiame straipsnyje: Namų pasaulisstatyboskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nu kvailesnio foto reportažo iš parodos dar niekada neteko matyt

boo

boo portretas
Kaina?

sigis

sigis portretas
nu neto, šią parodą reikia pavadinti "šeimininkės kampelis", nes be kelių eksponatų viskas skirta virimui, kepimui, peustymui, langų valymui, puodams ir petelnioms,.... o pačios statybos ir remonto tik pėdsakai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių