Vis dar neaišku, kas kaltas dėl nelaimės Šiaurės prospekte (ieškomi liudininkai)

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 1 d. Kaune, Šiaurės prospekte, įvyko eismo nelaimė. Jos metu nukentėjo dviratį vairavęs vyras. Praėjus keliems mėnesiams po avarijos, Kauno policija prašo atsiliepti įvykio liudininkus.

Portalas kauno.diena.lt rašė, kad tą trečiadienio popietę vyro vairuojamas „Volkswagen“ Šiaurės prospekte, ties 29 numeriu pažymėtu pastatu, susidūrė su gatve važiavusiu dviratininku.

Policijos duomenimis, po apžiūros nukentėjęs dviratės transporto priemonės vairuotojas buvo išvežtas į gydymo įstaigą.

Iškart po nelaimės į redakciją paskambino šio įvykio liudininkė, kuri pirmoji nukentėjusiam dviratininkui iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

Kaunietė pasakoja mačiusi, kad nelaimė įvyko, kuomet į raudonos spalvos automobilį, važiavusį priekyje, atsitrenkė jauno vyro vairuojamas dviratis. 

„Galbūt priekyje važiavęs automobilis staiga stabtelėjo, o gal dviratininkas, apakintas saulės, jo tiesiog nepastebėjo“, – svarstė moteris.

Skaitytoja, kartu su pussesere pirmosios puolė prie parkritusio dviratininko, kuris, jų žodžiais kalbant, pats yra medikas.

„Jis neprarado sąmonės, greit susigaudė, kaip teisingai užsispausti žaizdą, atsivėrusią kakle. Mes iškvietėme greitąją pagalbą, prilaikėme galvą. Iš netoliese esančio baro taip pat atbėgo žmonės. Prašiau, kad jie pasirūpintu skėčiu ar kažkuo, kad nukentėjusiam būtų galima sudaryti pavėsį. Šiandien ypatingai karšta diena“, – tuomet pasakojo pilietiška kaunietė.

Moteris teigė, kad itin džiugina žmonių neabejingumas nelaimei, tačiau šiek tiek stebina, kad pareigūnai į nelaimės vietą atvažiavo greičiau, nei medikai.

„Taip gavosi, kad greitosios automobilis atvažiavo iš tos pusės, kur buvo nusidriekusios nemenkos eismo spūstys. Dabar galvoju, kad ir aš telefonu galėjau pasakyti, jog medikams geriau važiuoti priešinga puse, čia gatvė buvo visiškai tuščia. Tik dabar apie tai pagalvojau, nes nelaimės metu mintys sukasi tik kaip padėti žmogui. Tačiau noriu patarti kitiems, kad paskambinus tarnyboms reiktų papasakoti kuo daugiau aplinkybių, net ir tokių, kaip eismo spūstys“, – patarimus kitiems dalijo pašnekovė.

Šiandien Kauno policija vis dar ieško įvykio liudininkų. Asmenis, dariusius įvykio vietoje nuotraukas, filmavusius ir vis dar turinčius šią medžiagą, mačiusius eismo įvykį ir galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo susisiekti telefonu arba (8 37) 30 32 43 (darbo metu), 837 30 32 00 (visą parą), arba elektroniniu paštu justina.gavenaite@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RJ

RJ portretas
Lai tyrejas su dviraciu pravaziuoja pats bent kilometra gatve ir is karto supras kas kaltas sioje avarijoje.

kyrgaga

kyrgaga portretas
Pernai žąsį valgė- šiemet rūroj gyrgsi.

NA NA

NA NA  portretas
kada policija ištirs kas šančiuose nužudė per perėją ėjusį jaunuolį ,mėlyna mašinytė 313 ,ir mėlyna suknyte apsirengusi žudikė ,kuri rūpinosi ,kaip išsisukti ,kartu su autobuso vairuotoju derinosi išsisukimą nuo kaltės ,,,,sėkmės ,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių