Viešai šlapinęsis vairuotojas nubaustas ir už pavojingą vairavimą

Kaune už šlapinimąsi viešoje vietoje pinigine bauda nubaustas vairuotojas gavo nuobaudą ir už chuliganišką vairavimą.

Pasak policijos pranešimo, atlikus tyrimą, administracinio teisės pažeidimo byloje ketvirtadienį priimtas nutarimas automobilio BMW vairuotojui E.G. paskirti 1 tūkst. litų baudą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu vieneriems metams.

Kovo 20 dieną viešojoje erdvėje buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip du vyrai vidurdienį, važiuojamojoje kelio dalyje, Karaliaus Mindaugo prospekte nusišlapino, sėdo į automobilį ir nuvažiavo.

Kauno miesto Centro policijos komisariate dėl šio įvykio tą pačią dieną buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena dėl nedidelio chuliganizmo. Už tai įstatymas numato baudą nuo 100 iki 300 litų arba administracinį areštą iki trisdešimties parų. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje buvo pradėtas ir tyrimas dėl chuliganiško vairavimo.

Kovo 24 dieną teismas paskyrė 200 ltų baudą už šlapinimąsi viešoje vietoje, šis teismo sprendimas policijos yra apskųstas. Antrasis asmuo, vykęs su E.G., ieškomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

artoras

artoras portretas
Tai myžo, ar pavojingai vairavo?

kaunietis

kaunietis portretas
Siaubingai maza bauda uz sitoki pasityciojima butina atimti teise vairuoti visam gyvenimui.

Peliksiuks

Peliksiuks portretas
Atsiprašau, kalba apie 3 komentatorių - ligonį.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių