Vienur ugniagesiai gesino ir gelbėjo ligonius, kitur kasinėjo, ieškodami įkalčių

  • Teksto dydis:

Antradienį ir trečiadienio naktį Kauno apskrities ugniagesiams teko įvairios užduotys.

Vakar apie 9 val. ryto  moteris pranešė, kad kaimynė Kovo 11-osios g., Kaune, neatidaro durų, tad baiminamasi, kad jai kažkas nutiko.

Ištraukiamosiomis kopėčiomis pro pravirą virtuvės langą patekta į butą trečiame aukšte, įleisti medikai. Medikai po apžiūros J. K. (1961 m.) išvežė į gydymo įstaigą. Padėta ligonę nunešti iki medikų automobilio.

Kaune, A. Juozapavičiaus pr. lėkta gesinti garažo. Pro jo plyšius veržėsi dūmai. Kauno ugniagesių įvykių suvestinėje rašoma, kad diskiniu pjūklu nupjauta spyna, išstumtas automobilis „Ford Focus“.

Jis buvo aprūkęs, apdegė trys padangos, lentynos su įrankiais, aprūko garažo vidus.

Apie 12 val. ugniagesių gelbėtojų pagalbos prireikė ir policijai, ieškančiai įkalčių galimai nužudymo byloje. Pareigūnų prašymu jie atkasinėjo žemę Jonavos rajono Upninkų seniūnijos Makštavos kaime kinologų šuns nurodomose vietose. Kaip patikslino Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, kurio pareigūnai dalyvavo šiose paieškose, bandyta surasti beveik prieš pusmetį - balandžio 29-ąją dingusio kaimyninio Baltromiškių kaimo gyventojo Aleksandro Polovinko palaikus. Tikrinama visa gaunama informacija apie šį 62-ejų metų pražuvėlį. Deja, minėti kasinėjimai jo dingimo paslapties neatskleidė. Tačiau paieška tęsiama.

Prienų rajone medikai ugniagesių prašė išnešti sunkiasvorę pacientę. A. S. (1929 m.) buvo išnešta iš buto, esančio 5 aukšte, ir įkelta į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

 

 


Šiame straipsnyje: ugniagesiaipagalbamedikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių