Per vieną naktį – du padegti automobiliai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kauno mieste ir rajone degė du automobiliai. Įtariama, kad abu buvo padegti, praneša Policijos departamentas.

Pirmasis gaisras užfiksuotas sekmadienio naktį, apie 1 val. 30 min., Kauno r., Girionyse. Ugnis įsiplieskė automobilyje „Volvo S80“, pagamintame 2001 m. Apdegė variklio dangtis, priekinė panelė, stogo apmušalai, skilo priekinis stiklas. Nuostolis – 1 200 eurų.

Apie 4 val. ryto Kauno mieste, Ukmergės g., kilo gaisras automobilyje „Ford Focus“, pagamintame 1999 m. Apdegė automobilio salono vidus. Nuostolis įvertintas 1 000 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Matyt gerai prisidirbe buvo, užtai ir keršija tokiem ereliam, kurie tik save išsiaukštine laiko, o kiti visi jam nusipjaut, tokiem šustrekam ir padegija, veltui ir arklys arkliui nugaros nekaso. Dabar jau nuleis gaza, nes jau perspėtas, todėl ir kenčia mašinos.

MArius

MArius portretas
IR seni ,bet gerai prižiūrėti automobiliai gerai tarnauja.Dabar gyvenu Vokietijoje ir matau daug senų modelių automobilių,atrodo kaip nauji.

zakons

zakons portretas
Gal premjeras skubiai mobilizuos policiją niekšų gaudymui? Vis tik jam ši sritis sava... O tokiems svlačiams ir įstatymą reikia pakoreguoti, kad sėstų ne mažiau 10-čiai metų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių