Vidury dienos girtas vairuotojas pats prisivijo pareigūnus

  • Teksto dydis:

Girto vairuotojo kelionė Kaune, laimė, baigėsi be aukų.

Incidentas užfiksuotas šiandien apie 13 val. Policijos patruliai, grįždami po pietų ne tarnybiniu automobiliu, ties Savanorių pr. ir K. Petrausko g. sankryža pastebėjo stipriai vinguriuojantį ir vis prisivejantį automobilį „Honda Accord“, kuris keletą kartų vos neatsitrenkė į jų automobilį.

Kilus įtarimui, pareigūnai persirikiavo į antrą juostą ir leido „Honda Accord“ vairuotojui privažiuoti šalia. Privažiavus arčiau, akivaizdžiai matėsi, kad vairuotojas gali būti neblaivus. Kadangi degė raudonas šviesoforo signalas, šalia vairuotojo sėdėjęs pareigūnas išlipo ir per atvirą vairuotojo langą iš užvedimo spynelės ištraukė raktelius. Tuo tarpu kitas pareigūnas savo automobiliu „Honda Accord“ užkirto kelią.

Pareigūnams pareikalavus asmens dokumento, paaiškėjo, kad prie vairo sėdo 43 metų vyriškis. Tuoj pat pakvietus pastiprinimą buvo patikrintas vairuotojo neblaivumas. Pareigūnai neapsigavo – vairuotojui nustatytas 2,25 promilės girtumas.

Vyriškiui surašytas protokolas. Patikrinus jo padarytus pažeidimus paaiškėjo, kad šis vairuotojas jau ne pirmą kartą per metus prie vairo sėda neblaivus, todėl teismas gali konfiskuoti jo automobilį.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 9 asmenys, dar 220 buvo sužeisti. Tuo metu praėjusiais metais iki balandžio mėnesio pabaigos Kauno apskrityje žuvo 9 asmenys, 189 buvo sužaloti.


Šiame straipsnyje: vairuotojaipolicijaGirtumas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių