Vidurnaktį išgirdo užpultos merginos klyksmą

  • Teksto dydis:

Kauno policininkas su savo tėvu išgelbėjo viešoje vietoje užpultą merginą.

Rugpjūčio 13-osios vėlų vakarą, prieš pat vidurnaktį, Kaune, Savanorių pr., Šančių ir Panemunės policijos nuovados specialistas Algirdas Dranseika kartu su savo tėvu, buvusiu policijos pareigūnu, ne tarnybos metu buvo į lauką išvedęs šunį. Netrukus tamsoje jie išgirdo merginos pagalbos šauksmą. Apsidairę, netoliese pamatė nubėgančią ir pagalbos šaukiančią merginą, o kiek toliau ant žemės parverstą ir mušamą kitą merginą, kuri klykdama bandė vaduotis nuo užpuoliko.

Abu vyrai nedelsdami suskubo į pagalbą. Po kelių akimirkų jie užpuoliką nubloškė nuo pargriautos merginos ir jį sulaikė. Liko tik sulaukti policijos patrulio, kuris 38 metų užpuoliką pristatė į policijos komisariatą.

Tik neabejingų pareigūnų dėka pavyko išvengti sunkesnių sužalojimų, pirminiais duomenimis, atsipirkta sumušimais, laukiama medicinos ekspertų išvadų.

Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Įtariamajam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
dekui, drasiems vyrams ir tikros zmogiskos laimes Ju gyvenime.

stt

stt portretas
Kauno teismas pats geriausias teismas pasaulyje todel dar neaisku kuo pasibaigs toks ytariamojo plesiko prievartautojo sulaikymo procesas ..nes kaune advokatai visagaliai

R

R portretas
Pagarba Zmonems is Didziosios raides!!!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių