VDU mokslininke pasiskelbusi kaunietė paniekino nužudytą plungiškę

  • Teksto dydis:

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) jaunesniąja mokslo darbuotoja prisistatanti Kristina Sulikienė viešai paniekino nužudytą plungiškę Ievą Strazdauskaitę.

K. Sulikienei užkliuvo tai, kad policija kelias paras intensyviai ieškojo pradingusios merginos ir esą švaistė lėšas. Maža to, feisbuke VDU darbuotoja pasiskelbusi kaunietė iškoneveikė nužudytą merginą ir pareiškė, kad ji pati kalta dėl to, kas atsitiko.

Mačiau žmones, rausiančius konteinerius. O čia iššvaistė keletą milijonų lavono paieškai. Ir dar svaidosi žaibais, reiškia užuojautas. Ji pati pasirinko tokį likimą. Jai to reikėjo. Žmogus, kuris saugosi, nevažinėja naujais automobiliais, ir neturi s*kos veido išraiškos. Nepykite. Bet man negaila iš viso, nes nelabaui suprantu, kuo ji čia tokia vertinga“, – parašė K. Sulikienė (kalba netaisyta – red. past.).

Portalo delfi.lt duomenimis, ši moteris – buvusi „Drąsos kelio“ narė. Ji dar iki tragiškų žinių apie I. Strazdauskaitės likimą buvo iškėlusi sąmokslo teoriją, kad I. Strazdauskaitė – STT agentė, susijusi su prekyba žmonėmis ar jų organais.

Į K. Sulikienės sveiku protu nesuvokiamą akibrokštą netrukus sureagavo daugybė žmonių.

Dar kartą pasitvirtina posakis: be aukštojo išsilavinimo dar reikėtų turėti ne žemesnį kaip vidurinį žmoniškumą ir bent pradinį padorumą,“ – K. Sulikienei atkirto viena komentatorė.

Kas nuostabu? Šita dirba švietimo ir mokslo įstaigoje. Ar tai tikrai nuostabu? Deja, ne,“ – pasibaisėjo apžvalgininkas Andrius Užkalnis.

Tuo metu VDU atsiribojo nuo K. Sulikienės ir savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad ji nėra šio universiteto darbuotoja ar studentė.

„Vis dėlto apmaudu, kad socialiniuose tinkluose plinta kitų žmonių skausmui nejautrūs įrašai bei tokiu būdu demonstruojama nepagarba I. Strazdauskaitės atminimui ir jos artimiesiems. Vytauto Didžiojo universitetas nepalaiko K. Sulikienės išsakytos pozicijos,“ – paskelbė VDU.

Sekmadienį pagrobta ir nužudyta I. Strazdauskaitė rasta užkasta vakar Kėdainių rajone. Manoma, kad nusikaltėlių taikinys buvo merginos vairuotas brangus automobilis „Audi A7“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romas

Romas portretas
Negalima taip kalbėti,nors ten labai dauk neaiškumu.

rasa

rasa portretas
dėl manęs bangų niekas nekėlė,ne tie laikai buvo,tai žmonės džiaukitės,kad nors dabar reaguoja...

Anonimas

Anonimas portretas
Niekada negalima ,taip kalbeti nezinai kas taves laukia...Neteiks zmogauus kol jo nepazysti...
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių