Vaišvydavos tvenkinyje nuskendo vyras

Kaune, viename iš Vaišvydavos tvenkinių antradienį vidurdienį nuskendo 48 metų vyras.

Panemunės policijos komisariato pareigūnai apie Garšvės g. 134 esančiame tvenkinyje nuskendusį asmenį pranešimą gavo vidurdienį, todėl pagalbos kreipėsi į ugniagesius.

„Mums buvo pranešta, kad iš tvenkinio reikia ištraukti skenduolį. Vyro kūnas buvo ištrauktas tik po dviejų valandų 10 metrų nuo kranto, 6 metrų gylyje“, – Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Prevencinės veiklos poskyrio vyriausioji specialistė Eglė Kačinskaitė.

Tyrimą dėl skenduolio pradėjo Panemunės policijos komisariatas. 

Specialistė apgailestavo, kad šiemet tai jau 10-asis skenduolis Kauno mieste.

Iš viso Kauno apskrityje šįmet nuskendo 25 žmonės. Kauno rajone – 5, Raseinių rajone – 4, Jonavos, Kėdainių, Prienų rajonuose po 2.

Kauno mieste ugniagesiai šiais metais išgelbėjo 20 žmonių, kurių gyvybei grėsė pavojus vandenyje. Iš apvirtusių baidarių ištraukė du žmones, sugedus kateriui išgelbėta 15 asmenų. Du žmonės pavyko išgelbėti, kai lūžus mediniam valties irklui ji buvo nunešta link Kauno hidroelektrinės. Taip pat ugniagesiai neleido žūti žmogui, nušokusiam nuo tilto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Geriausiai skanba frazė "Panemunės policijos komisariatas".Tai komisariatas, kuris yra Šančiuose,o nesant tilto, į Panemunę policija iš Šančių gali atriedėt per pusvalandį
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių