Vaišvydavoje vairuotojų laukė policija

  • Teksto dydis:

Šį rytą Rūko gatvėje darbavosi apie dešimt uniformuotų pareigūnų – Kauno policija nusprendė patikrinti, ar visi vairuotojai savaitės pradžioje prie vairo sėdo blaivūs.

Pareigūnai blaivumą patikrino 194 vairuotojams, iš jų vienam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,98 promilės. Toks pažeidimas užtraukia nuo 300 iki 450 eurų baudą.

Pagauti dar keturi vairuotojai, vartoję alkoholio, bet neviršiję leistinos normos.

Nustatyti ir kiti Kelių eismo taisyklių pažeidimai. Vienas vairuotojas važiavo neapsidraudęs transporto priemonės privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, kitas vairavo automobilį, kuriam neatlikta valstybinė techninė apžiūra, o trečias nepateikė pareigūnams vairuotojo pažymėjimo. Be to, pričiuptas vienas vairuotojas, kuris važiuodamas naudojosi mobiliojo ryšio telefonu.

Vienas vairuotojas važiavo neprisisegęs saugos diržo, už tai jam gresia bauda iki 50 eurų. Pareigūnai primena, kad padarius šį pažeidimą pakartotinai vairuotojui gresia ne tik bauda iki 90 eurų, bet ir prarasti teisę vairuoti iki dviejų mėnesių.


Šiame straipsnyje: KETKauno policija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Opapapa

Opapapa portretas
Tai gal sukosi, kad i ta darba spetu????

zmones

zmones portretas
Kaune blaivesni negu Vilniuje

Vaišvydavos gyventojas.

Vaišvydavos gyventojas. portretas
Ar kas nors suskaičiavo kiek žmonių šiandien pavėlavo į darbą dėl šio patikrinimo? Pavyzdinis blogo patikrinimo organizavimo pavyzdys. Yra galimybių ir be kilometrinių spūsčių sudarymo atlikti savo darbą, tiesiog reikia daugiau pagalvoti, o neiti lengviausiu keliu. Siūlau Vaišvydavos, Šlienavos bendruomenėmis susitikti su policijos atstovais ir bendrai aptarti šį klausimą
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių