Vagystė Islandijos plente: įtariamieji sulaikyti nepraėjus pusvalandžiui

  • Teksto dydis:

Šiąnakt, balandžio 20 d., apie 1.50 val. Kauno policija sulaukė pranešimo, kad Islandijos pl. išlaužta saugomos aikštelės tvora ir kažkas yra patekęs į vidų.

Į įvykio vietą nedelsiant atvykusius pareigūnus pasitiko apsaugos darbuotojas, kuris nurodė, kad į aikštelę galimai įsibrovė du asmenys, o vienas iš jų dar gali būti aikštelės teritorijoje.

Operatyviai pradėję įsibrovusių asmenų paiešką, pareigūnai netrukus pastebėjo gatve einančius du įtartinus vyrus, kurie nesugebėjo paaiškinti, kaip jie atsidūrė šioje vietoje ir ką jie čia veikia. Susisiekus su apsaugos darbuotojais, paaiškėjo, kad sutikti vyrai turi panašius į teritoriją įsibrovusių asmenų požymius. Apie 2 val. vyrai, gimę 1984 m., buvo sulaikyti.

Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sulaikyti nepraejus ne pusvalandziuj -paleisti ir apiple kita saugoma aikstele -nepraejus nei valandai...dar nepagauti...

...

... portretas
Na, mėgstu naktimis pasivaikščiot ir aišku kad nesugebėčiau paaiškint kodėl dabar ir kodėl šioje vietoje - berods, komentanto valanda nėra paskelbta.

Kokie

Kokie portretas
įstatymai kvaili. Už žmogžudystę kartais nuteisia septyniems ar maždaug tiek metų ir už įsibrovimą panašiai gali gaut, nors nieko dar nepavogė ir negrąsino susidorojimu. Gerai, tegu būna apie šešis metus, kad žinotų jog negalima lįst į svetimą teritoriją,bet uz nuzudymą,nesvarbu,jei ir ne pagrindinis nusikaltėlis,bet dalyvavai,matei,žinai kas vyko- bausmė apylygė visiems.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių