Vagys naudoja išmaniąsias technologijas: mįslingai įsilaužta į automobilį

Šeštadienį apie 19 val. iš užrakinto automobilio „VW Caravele“, stovėjusio Klaipėdos senamiestyje, dingo 2 tūkst. eurų. Pareigūnai įtaria, jog automobilis buvo atrakintas nuotoliniu būdų.

Šeštadienio vakarą iš automobilio, pastatyto prie Sukilėlių ir Daržų g. sankryžos, dingo moteriai priklausantys 2 tūkst. eurų. Įtariama, jog automobilis buvo atrakintas nuotoliniu būdu.

Pastaruoju metu tokių nusikaltimų Klaipėdoje buvo kiek sumažėję. Pikas, kai į automobilius ne tik įsilauždavo, bet ir naujas prabangias mašinas vogdavo nuotoliniu būdu, Europoje ypač klestėjo prie 4–5 metus.

Spaudoje buvo rašoma, jog vien 2014 metais, naudodamiesi nuotolinio atrakinimo metodu, vagys Londone kasdien pavogdavo vidutiniškai po 17 automobilių.

Prieš porą metų Šventojoje iš vasarotojų per vieną savaitgalį tokiu būdu buvo pavogti net du nauji brangūs automobiliai.

Taigi ir Lietuvoje mašinvagiai naudojasi aukštosiomis technologijomis. Tik šį sykį nusikaltėliai pasitenkino „VW Caravele“ rastais 2 tūkst. eurų, o paties automobilio nenuvarė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kirvis

Kirvis portretas
Nekapoja ranku parazitams, todel bordelis ir tesiasi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių