Vagiui Kaune nepasisekė: žaibiškai susekė šuo

  • Teksto dydis:

Kaune automobilį apvogusį vyrą žaibiškai susekė tarnybinis šuo.

Birželio 26 d. paryčiais, apie 4 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, jog V. Krėvės pr. iš automobilio pavogti daiktai. Nuvykus į įvykio vietą, pastebėta, jog iš automobilio „Mercedes-Benz“ pavogta automagnetola bei navigacija.

Policijos pareigūnai kartu su tarnybiniu šunimi Fredu sekė pėdomis, kurios vedė vingiuotais kiemais iki Partizanų g. Šioje gatvėje policijos pareigūnai pastebėjo asmenį, atitinkantį liudytojų nurodytus požymius. Vyras, gimęs 1981 metais, buvo sulaikytas.

Pareigūnai, nusprendę pakartotinai patikrinti maršrutą, tarnybinio šuns vedini, netoli įtariamojo sulaikymo vietos, šalia namo esančio konteinerio, aptiko baltos spalvos maišą, kuriame buvo automagnetola ir navigacija „Tom Tom“.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: vagisvagystėkaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Taip... bausme gedinga. Pareigunai laksto, vaikosi, pagauna- uz poros dienu jis jau paleistas ir vel daro ta pati... ir juokiasi sutikes tuos pacius pareigunus. Tai ar kyla noras vel ji gaudyti kai sitaip atvirai saipomasi??? Ir uz tokia alga?? Suprantu pareigunus ir nesuprantu seimunu...

Labai keista

Labai keista portretas
Kiek triukšmo ir garbės,kad sulaikė vagį.Tai,žinoma gerai.Bet straipsnio pabaigoje,net skaityti gėda,kokia vagiui nusimato bausmė.Kelių parų areštas,bauda,ar kita smulkmena.Tai ar verta tuos vagis gaudyti,jeigu juos tik taip baudžiame?Tai pasijuokimas.Na o vagys žinodami,kad jiems nieko rimto nebus,vagia toliau.KOdėl taip mylimi nusikaltėliai?Tai kodėl negalima jų nubausti taip,kad pastarieji daugiau nenusikalstų?Juk įstatymus priima Seimūnai.Galima įtarti,kad jiems ,seimūnams,nusikaltėlių nebaudžiamumas kaip ir naudingas.Na neina sveikam protui suvokti,kodėl nusikaltėliai taip mylimi?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių