Vagile, štai jūsų pamesta basutė. Gal norite atsiimti?

Paskutinis vasaros sekmadienis Kaune buvo karštas, prie Lampėdžio ežero poilsiavo labai daug žmonių. Tačiau ne visi poilsiautojai iš paplūdimio į namus grįžo smagiai nusiteikę – vieną kauniečių porą pliaže apvogė.

Sekmadienio pavakarę apie tai portalui kauno.diena.lt papasakojo paplūdimyje sutikti pažįstami.

"Į pliažą atėjome po pietų. Diena karšta, todėl nutarėme išsimaudyti. Norėjome maudytis kartu, todėl paplūdimio rankšluostį ir daiktus trumpam palikome be priežiūros. Maudėmės apie 7-8 minutes. Būdamas vandenyje, nuolat stebėdavau krantą, gal tik vieną minutę visiškai nepažiūrėjau", - pasakojo apvogtas vyras, nenorėjęs, kad būtų minimas jo vardas.

Pora teigė, kad grįžę po maudynių ant rankšluosčio pamatė svetimą 36 dydžio baltą basutę, todėl pradėjo dairytis, kas ją pametė. Poilsiautojai dairėsi aplinkui ir iš pradžių nepastebėjo, kad nebėra krepšio, kurį paliko uždengtą drabužiais.

Moteris suvaidino, kad nuvirto ant palikto rankšluosčio, o atsikėlusi nuo jo pagriebė krepšį.

"Jei būčiau tuojau pat pastebėjęs, kad nėra krepšio, gal rasčiau vagį, nes jis negalėjo toli nueiti. Tačiau netoptelėjo mintis, kad esame apvogti, galvojome, kas ant mūsų rankšluosčio pametė basutę", - sakė apvogtas vyras.

Dėl pavogtų daiktų jis neišgyveno, tik jam buvo pikta, kad nesugebėjo pastebėti momento, kai kažkas nugvelbė krepšį. Mat vyras nuolat stebėjo daiktus ir tik labai trumpam prarado budrumą.

Kaunietis džiaugėsi, kad vertingiausi daiktai, mobilieji telefonai liko nepaliesti.

"Dingo tik didžiausias krepšys, kuriame nebuvo nieko vertingo: termosas su arbata, uogos ir vaisiai", - teigė vyras.

Netrukus prie mūsų priėjo vyresnio amžiaus moteris, prisistačiusi Dana. Ji matė vagišių porelę, tik apgailestavo, kad nespėjo greitai susiorientuoti, ką reikėtų daryti.

"Mačiau, kaip prie be priežiūros paliktų daiktų atskubėjo apie 50-60 metų moteris ir vyras. Jie deginosi netoliese, nebuvo spėję net apsirengti. Moteris suvaidino, kad nuvirto ant palikto rankšluosčio, o atsikėlusi nuo jo pagriebė krepšį. Ji labai skubėjo, todėl pametė basutę. Truputį paėjusi, vagilė paprašė vyro, kad šis sugrįžtų ir paimtų basutę, tačiau vyras atsisakė. Jis pabijojo būti pastebėtas. Vagišiai greitai dingo", - pasakojo Dana.

Moteris teigė, kad vyras yra gerokai žilstelėjęs, o moteris, nugvelbusi krepšį, buvo juodai dažytais plaukais.

"Aš anksčiau į ją buvau atkreipusi dėmesį, nes ta moteriškė sėdėjo labai vulgariai išsižergusi", - sakė Dana.

Sekmadienį Lampėdžių paplūdimyje buvo daug poilsiautojų.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaLampėdžiaiLampėdžio ežeraspoilsiautojaiapvogė pliažekauniečių pora

NAUJAUSI KOMENTARAI

Robertas Kaimietis

Robertas Kaimietis portretas
PELENĖ?!

nieko nuostabaus

nieko nuostabaus portretas
mums vaikiškas basutes pavogė, tiesa ne Lampėdžiuose, o Nidoje prieš keliolika metų. Teko paskui ieškot ką tinkamo pirkt, nes kitos poros neturėjom.

Palanga

Palanga portretas
vis prisimenu buvusį atvejų prie jūros. Pliažu vaikišką vežimėlį stūmusi moteriškės, ant kranto gulėjusi rankšluostį mikliai sulankstė ir pakišo vaikui po sėdyne. Jei rankšluosčio savininkė, besimaudydama nebūtų p[amačiusi to momento, net nesuprastų, kas jos daiktą pavogė. Kai bėgdama krantu pasivijo mamytę vagilką ir pasakė, kad yra kitų būdų rankšluosčiais apsirūpinti, ši ramiai atsakė: galvojau, kad kažkas pametė, tai ir paėmiau...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių