Mušeika R. Morkevičius savaitgaliams siunčiamas už grotų

„Viskas gerai“, - po trečiadienį teismo jam skirto 20 parų arešto, kurį turės atlikti tik poilsio dienomis, šypsojosi už didelį atgarsį sukėlusį viešosios tvarkos pažeidimą nuteistas skandalingasis Remigijus Morkevičius. Skiriant bausmę, atsižvelgta, kad jis - studentas, prisipažino ir gailėjosi.

Skyrelio pavadinimas

Į teismo nuosprendį jau du kartus teistas 33-ejų R.Morkevičius atėjo likus vos minutei iki šio paskelbimo ir lydimas blondinės, kuri prisistatė jo žmona. Prieš tai, anot liudytojų, buvo pasirodžiusi paauglių grupė, atlikusi žvalgų funkcijas.

Išgirdęs, kad išvengti belangės nepavyks, R.Morkevičius po nuosprendžio dar bandė su jį paskelbusia teisėja Živile Bliūdžiuviene derėtis: „Aš gi rašau dabar bakalaurą...“ Tačiau teisėja į kalbas nesileido, liepdama derinti bausmės atlikimo sąlygas su Kalėjimo departamentu. Ir tai R.Morkevičius privalo padaryti per septynias dienas. O bausmę jis turės atlikti šalies pataisos namų areštinėse. Tačiau nuosprendyje nenurodyta, per kiek laiko.

Skirdama R.Morkevičiui bausmę, teisėja teigia atsižvelgusi, kad jis nusikalto, neišnykus ankstesniems teistumams už panašius nusikaltimus. Todėl jam skirta viena iš griežtesnių bausmių, numatytų už viešosios tvarkos pažeidimą, nors ir mažesnė už grėsusio arešto vidurkį.

Prokurorė Dalia Pangonienė, siūliusi R.Morkevičiui devynių mėnesių laisvės atėmimo bausmę, atsakyti po nuosprendžio paskelbimo, ar šį skųs, dar negalėjo.    

Pabėgo iš nusikaltimo vietos

Kaip jau rašyta, daugkartinis Tailando bokso ir bušido turnyrų nugalėtojas R.Morkevičius vėl atsidūrė teisiamųjų suole dėl naujo savo išpuolio, įvykdyto balandžio 11-osios vakarą Rotušės aikštėje.

Anot liudytojų, agresyviu elgesiu, būdamas neblaivus, garsėjantis R.Morkevičius šį kartą vienu smūgiu nokautavo visa galva už jį aukštesnį turistą iš Didžiosios Britanijos, vaikštinėjusį tą vakarą po Kauno senamiestį su savo drauge lietuve. Galva į grindinį trenkęsis užsienietis akimirksniu paplūdo krauju ir prarado sąmonę.

Prieš tai 168 cm ūgio R.Morkevičius, kovodavęs svorio kategorijoje iki 66 kg, šokinėjo prieš pravažiuojančius automobilius, šiuos daužė bei spardė, bandydamas ištraukti laukan vairuotojus. Jį bandė sudrausminti kartu su juo buvę draugai, tačiau jiems tai sunkiai sekėsi.

Nokautavęs ne laiku ir ne vietoje atsidūrusį užsienietį, R.Morkevičius pasišalino iš nusikaltimo vietos. Tačiau jį demaskuoti policijai padėjo pasipiktinę įvykio liudytojai.

Pasidavė pats

R.Morkevičius buvo sulaikytas kitos dienos vidurdienį. Jis teigia pats paskambinęs į policiją, kai draugai papasakojo, ką jis išdarinėjo išvakarėse, ir parodė žiniasklaidos publikacijas apie tai, lydimas pasipiktinusių skaitytojų komentarų. R.Morkevičius tikino nieko neatsimenantis. Esą, kai išgeria, nors tai daro retai, jame pabunda kažkokie demonai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nigga

nigga portretas
nu pasikarsciavo bachuras tai ka ikisus uz grotu jau bus geriau nuo to? O kai skyne pergales ringe visi liaupsino o cempionas, garsina Lietuva o dabar sudais drabsto

Įdomu

Įdomu portretas
Kokioj Lietuvos aukštojoj mokykloj "studijuoja" nusikaltėlis recidyvistas (3 teistumai)? Specialybė - Žmonių daužymas ir į galvas spardymas? Tikriausiai Kūno kultūros institutas, šaunu!

ZALGRYBYS

ZALGRYBYS portretas
JO taip MAMA BUVO KEKSE,KAD TOKI SUNU UZAUGINO?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių