Per gaisrą Dainavoje nukentėjo trys žmonės

  • Teksto dydis:

Antradienį viename Kauno daugiabučių kilo gaisras. Į nelaimės vietą išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos, medikų prireikė trims žmonėms.

Apie V. Krėvės prospekte 53, netoli prekybos centro "IKI", kilusį gaisrą portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojai. Pirminiais duomenimis, gaisras kilo apie 16.30 val. 

Nelaimės vietoje buvę liudininkai pasakojo, kad gesinti atvira liepsna pleškančio vieno kambario buto, esančio trečiame aukšte, atvyko penkios ugniagesių autocisternos. 

Pasak Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės Džiugintos Vaitkevičienės, medikų prireikė garbaus amžiaus buto savininkei, taip pat ją gelbėjusiam vyrui ir dar vienai merginai, kuri buvo nelaimės vietoje. Buto savininkė apdegė galūnes, dalį kūno ir buvo išvežta į gydymo įstaigą. Apie kitų nukentėjusiųjų būklę informacijos nėra.

Dž. Vaitkevičienės teigimu, ugniagesiai taip pat tikrina, ar medikų pagalbos nereikia kituose butuose esantiems žmonėms.

Kauno greitosios medicinos atstovė patvirtino, kad į nelaimės vietą buvo išsiųsti keli ekipažai. Pirmasis išvyko 16.37 val., o antrasis jau po 17 val.

Šiame bendrabučio tipo daugiabutyje, tiesiai po gaisro židiniu tapusiu butu, įsikūrusios avalyne ir baldais prekiaujančios parduotuvės.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
ne kartą praeinu pro tą namą, kartais net dienos vidury sklinda dainos, ir kažkaip po 10os mėn dienos, pagalvodavau, kad sulaukia pašalpų, pensijų, ne veltui policija sako, kad prasideda jiems neramios dienos..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių