Ugniagesiai vadavo labradoro šeimininkę iš augintinio paspęstų spąstų

  • Teksto dydis:

Ši savaitė vienai V.Krėvės prospekte gyvenančiai kaunietei prasidėjo tragikomiškai. Išsivaduoti iš mylimo augintinio – šokoladinio labradoro paspęstų spąstų jai padėjo laužtuvais ginkluoti ugniagesiai gelbėtojai.

Grįžusi apie septintą ryto po naktinės pamainos į namus, šuns šeimininkė negalėjo atidaryti buto durų, nors atrakino jas be jokių problemų. Durys buvo iš vidaus kažkuo užremtos.

Atvykus iškviestiems ugniagesiams gelbėtojams, durų pasipriešinimas buvo įveiktas. Paaiškėjo, kad jas iš vidaus buvo užrėmusios batų dėžės durys, kurias kažkokiu būdu atidarė vienas namuose likęs labradoras.

Susigėdęs išdaigininkas šios operacijos metu tyliai lindėjo slėptuvėje, iš kurios išdrįso išlįsti, tik išgirdęs šeimininkės balsą.

„Apie 50 proc. visų mūsų iškvietimų – buto durų atidarymas. Tačiau pirmą kartą teko teikti pagalbą tokiomis aplinkybėmis!“ – buvo linkę konstatuoti į pagalbą labradoro šeimininkei atskubėję ugniagesiai gelbėtojai.  


Šiame straipsnyje: labradorasšuoužremtos durys

NAUJAUSI KOMENTARAI

U

U portretas
Vėl šuo svarbiau už žmogų.

gyvūnai

gyvūnai portretas
Žmonių draugai, labradorai labai taikūs šunys, skirtingai nei ne kurie nukvakę žmogystos.

Buvo taip.

Buvo taip. portretas
Pritariu .Kam bute reikalingas sitoks didelis suo? Nejaugi nebereikia laiptines gyventoju sutikimo? Tai buvo seniau.Dujrai kaimynu suo kando i nauja bata.Bet kaimyne nesiteike net atsiprasyti ar uz bata sumoketi.Pries didelius sunis bute.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių