Tvenkinys slėpė paslaptį visą savaitgalį

Džiūgavimas, kad praėjusį savaitgalį Kauno vandens telkiniai nepasiglemžė gyvybių, buvo trumpalaikis. Pirmadienio popietę senojoje Romainių gyvenvietėje esantis tvenkinys atidavė penktadienį dingusio vietos gyventojo kūną.

Kaip nuskendo šis vos porą šimtų metrų nuo Berlainių gatvės tvenkinio gyvenęs 69-erių metų vyras, nematė niekas. Apie jo dingimą policijai pranešta tik sekmadienio pavakarę. Pirminiais duomenimis, kai į namus grįžęs sūnus pasigedo tėvo.

Ieškant pražuvėlio, kurio niekas nematė jau nuo penktadienio, pirmadienio popietę nuspręsta apžiūrėti ir šalia namų esantį apžėlusį tvenkinį. Įtarimų, kad dingęs vyriškis gali būti ten, kėlė gyvenvietėje pastebėtas šlapias jo šuo. Kilo įtarimas, kad tai kažkaip gali būti susiję su jo šeimininko dingimu.

Policijos pagalbon pasikviesti ugniagesių gelbėtojų narai pasirodė pačiu laiku – skenduolis jau plūduriavo tarp tvenkinio žolių, visiškai okupavusių vieną jo pakrantę. Pražuvėlis buvo su viršutiniais drabužiais.

Pirminiais duomenimis, jokių į akis krentančių išorinio smurto žymių ant jo kūno nepastebėta. Tačiau tai dar turi patvirtinti ekspertai.

Kol kas realiausios versijos, kad galėjo įvykti nelaimingas atsitikimas, sunegalavus širdžiai ar paprasčiausiai paslydus. Šio tvenkinio krantai – pakankamai statūs, o gylis – apie šeši metrai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daumantui

Daumantui portretas
Jei kalbama apie vandens telkinio gylį,tuomet gylis. Jei apie vabzdį,kuris vadinamas gyliu, tada gylys. Kada gerbiamasis į mokyklėlę ėjote? O gal nėjote?

Daumantas

Daumantas  portretas
Gylys ar gylis 6 metrai?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių