Per dvi avarijas Kaune nukentėjo keli žmonės

  • Teksto dydis:

Kaune antradienį į dvi avarijas pateko mikroautobusai ir troleibusas. 

Antradienio popietę per avariją Kaune nesmarkiai nukentėjo autobuso keleivė. Labiau nepasisekė vienam vairuotojui.

Nelaimė įvyko 15.45 val. Raudondvario plento ir Kulautuvos gatvės sankryžoje. Susidūrė troleibusas ir mikroautobusas. Kaip pranešė policija, iš šalutinio kelio išvažiavęs mikroautobusas „Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI“, sukdamas į kairę, atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį troleibusą, vairuojamą 63 metų moters.

Per eismo įvykį nukentėjo 36 metų mikroautobuso keleivė. Ji po medikų apžiūros į gydymo įstaigą nenuvežta.

Rimtesnės pagalbos prireikė 38-erių metų mikroautobuso vairuotojui, jis išvežtas į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai buvo blaivūs.

Kaip įprasta tokiais atvejais, avarijos vietoje kilo transporto kamščiai.

Apie 19.15 val. Nuokalnės gatvėje 48 metų vyro vairuojamas automobilis „Kia Motors Sorento“ persirikiuodamas kliudė maršrutinį mikroautobusą „Mercedes-Benz“, kurį vairavo 50 metų vyras.

Nukentėjo mikroautobuso 35 metų keleivė, jai sužeista koja. Po įvykio moteris buvo nuvežta į ligoninę, iš kur, gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, išleista į namus.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo įvykiainelaimės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aras Valiulis

Aras Valiulis portretas
iprasta/!?baikit tuos angliskus-lietuviskus vairavimo ypatumus!Jei ,,riedi,,50km/h-esi nevisprotis,atsisuka,akyse-nesvietiska agresija,nezinau,kur dingt,gal neturiu teises vairuot-vaziuot?Noreciau su jumis,durniai,palenktyniaut.Vairuoju ne tik troleibusa,bet ,siulau,pasitaikykit mano marsruto kelyje.Tikrai nesigailesiu...O kvailas zvilgsnis uzgostas bumbulo kepuraite-apgailetinas,vertas buti apsnerkstas-tolygus paties vairavimo ypatumams.Aisku brexitas kaltas

Putkis

Putkis portretas
Kas vairavo troleibusą? Troleibusas kaltas. Naikint iš Kauno troleibusus kad jų nebūtu nei ducho nei slucho. Tada nebus ir kamščių per tas šleikas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių