Trileris Ežerėlyje: paauglio gaudynės truko beveik parą

Policininkės sužalojimu įtariamas septyniolikmetis iš Ežerėlio pasidavė tik pareigūnams apsupus jo slėptuvę. Taip baigėsi beveik devyniolika valandų trukusios gaudynės.

Policininkės sužalojimu įtariamas septyniolikmetis iš Kauno rajono pasidavė tik pareigūnams apsupus jo slėptuvę. Taip baigėsi beveik devyniolika valandų trukusios gaudynės.

Apsižioplino ar nesusivaldė?

Šis detektyvas prasidėjo pirmadienio popietę, kai neapsikentę Ežerėlio gyventojai pranešė policijai apie gyvenvietėje pavojingai važinėjančią „Honda Civic“, kurią galimai įsigijo kažkas iš vietinių paauglių.

Patikrinti šios informacijos išvyko Noreikiškių policijos nuovados specialistė, prižiūrinti Ežerėlį bei aplinkinius kaimus.

Lemtingas jos susidūrimas su gyventojų nurodytu „Honda Civic“ įvyko apie pusę trijų dienos. Pirminiais duomenimis, jis, kaip ir pavojingi šio automobilio manevrai, įamžinti gyvenvietėje esančių vaizdo kamerų.

Kaip teigiama policijos suvestinėje, uniformuotai pareigūnei priėjus automobilio, kuriame  buvo visas būrys jaunuolių, ir pareikalavus prie vairo sėdėjusio asmens dokumentų, šis sureagavo neadekvačiai – užvedė variklį ir nuvažiavo. Tačiau nespėjo uždaryti durelių, kuriomis kliudė pareigūnę. Ši buvo parblokšta ir patyrė kojos traumą.

Antradienį sužalotoji darbe nepasirodė – ji turi nedarbingumo pažymėjimą ir gydosi ambulatoriškai.

Vėjavaikis tapo nusikaltėliu

Tik antradienį nukentėjusiosios kolegoms pavyko sulaikyti ir įtariamąjį. Pasprukęs iš įvykio vietos, nepilnametis dingo kaip į vandenį.

Bėglio ieškoję pareigūnai šiandien ryte atsekė jo pėdsakais į už dešimt kilometrų nuo Ežerėlio miške esantį Braziūkų kaimą.

Iš pradžių, pabeldus į vieno namo duris, niekas jų neatidarė. Tačiau po kurio laiko, matyt, pamačius, kad namas apsuptas, jos buvo atrakintos. Ant slenksčio stovėjo pareigūnų ieškomas septyniolikmetis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai, už tai gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Pirminiais duomenimis, lig šiol šis nepilnametis jokių ypatingų problemų nekėlė.

„Vėjavaikis, bet nepiktybinis“, – taip jį portalui kaunodiena.lt apibūdino Ežerėlio gyventojai.

„Šiemet, ankstyvą pavasarį, jis jau buvo įsipainiojęs į vieną incidentą, bet tada buvo nukentėjusysis“, – pasakojo apie šį paauglį vietinės seniūnijos darbuotojai.

Ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai bandys išsiaiškinti ir tai, kas davė arba pardavė šiam teisės vairuoti neturinčiam nepilnamečiui automobilį. Tačiau nustatyti, ar incidento metu jis buvo blaivus, kažin ar pavyks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Prisiuostė laisvės tai ir daro ką nori.Pabandytų taip pasielgti USA tai gautų kulką į galvą. Brudas. Duok dieve,kad pasodintų metams kitiems. Ramiau būtų tam mūsų Ežerėliui.

ko

ko portretas
noret is /runkeliniu/ tevu atzalu erudicijos ir supratimo pas juos maziau uz gyvuli bomzai ir tie dar samprotauja...

O

O portretas
kam nustatinėti, jei bėgo- reiškia girtas ir dėti baudą, ir bus pamoka ateičiai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių