Teismo verdiktas skandalistų porelei: ji turi nakvoti su vyru, jis – areštinėje

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teismo teisėja Liuba Kymantienė paskelbė baudžiamąjį įsakymą, kokias bausmes skirti oraliniu seksu Istorinės Prezidentūros sodelyje užsiėmusiems buvusiai dainininkei Erikai Lisauskienei, po trečios santuokos tapusiai Škudzinskiene, bei jos partneriui.

Minėtu baudžiamuoju įsakymu patvirtintos šiam ikiteisminiam tyrimui vadovavusios Kauno apylinkės prokuratūros prokurorės Dalios Pangonienės siūlytos bausmės: 52-ejų E.Škudzinskienei – laisvės apribojimas pusei metų, įpareigojant tiek laiko naktimis būti namuose. Jos penkeriais metais vyresniam seksualinių žaidimų viešoje vietoje partneriui Vytautui Petrauskui - 30 parų areštas, įskaičius į kurį laiką, išbūtą areštinėje po sulaikymo nusikaltimo vietoje, liko 29 paros.

Anot prokurorės, išsišokėliams skirtos skirtingos bausmės, atsižvelgiant į jų asmenybes bei socialinį statusą: E.Škudzinskienė turi šeimą ir namus, V.Petrauskas – benamis. Nors jie abu, kaip jau rašyta, – ne kartą bausti už administracinius nusižengimus.

Po teisėjos L.Kymantienės baudžiamojo įsakymo dėl jų rugpjūčio 6-osios išsišokimo Istorinės Prezidentūros sodelyje E.Škudzinskienės bei V.Petrausko biografijose atsirado ir teistumas.

Kaip jau rašyta, tada jų skandalingo elgesio liudytojais tapo nemažai žmonių, tarp jų – ir vaikai bei turistai iš užsienio.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Išsišokėliams tada buvo nustatytas sunkus girtumas. E.Škudzinskienei – 2,66 prom. alkoholio, V.Petrauskui – 3,40 prom.

Išsiblaivę policijos areštinėje, jie teigė dėl girtumo nelabai pamenantys už ką ten atsidūrė.

Skyrus išsišokėliams psichiatrinę ekspertizę, gautas atsakymas, kad jie – pakaltinami, t. y. supranta savo veiksmų esmę ir gali už šiuos atsakyti.

E.Škudzinskienei skirtas laisvės apribojimas, įpareigojant ją naktimis būti namuose, yra subendrinta bausmė ir už elgesį Prezidentūros sodelyje, ir už smurtą prieš sutuoktinį, įvykdytą prieš pusmetį iki jos sukelto dar vieno skandalo. Smurtaudama prieš sutuoktinį, ji buvo kur kas blaivesnė – „tik“ 0,68 promilės alkoholio. Ir sutuoktinis tada nuo jos nukentėjo ne per daugiausiai,

nes netrukus jiedu susitaikė, dėl ko pradėtas ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas. Tačiau, po E.Škudzinskienės išsišokimo Prezidentūros sodelyje vėl atnaujintas ir prijungtas prie jos atžvilgiu pradėto naujo ikiteisminio tyrimo. Šį kartą – dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

Su prokurorės siūlytomis bausmėmis sutiko ne tik V.Petrauskas su E.Škudzinskiene, bet ir šios vyras, turėjęs jų byloje nukentėjusiojo statusą (dėl jau minėto sutuoktinės smurto prieš jį).

L.Kymantienės sprendimas turėtų įsigalioti po 20 dienų. Nebent kas nors iš minėtų bylos dalyvių persigalvotų ir jį apskųstų. Tačiau tada skundo autorius rizikuotų jau viešu teismo posėdžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
Laisves apribojimas pusei metu - naktimis buti namie? Juokis ir voliokis! Naktimis? O juk ji oraliniu seksu uzsiiminejo diena, viesoje vietoje, matant daugybei zmoniu ir net vaikams! Prie ko cia naktimis buti namie? O dienomis gales ir toliau issidirbineti viesose vietose. Kodel nedave jai nors pusmeti pasedeti, gal tada issiblaivytu ir pradetu mastyti? O apie jos neva partneri net nekalbu. Susmirdes valkata - jos sekso objektas. Iki ko ta nusirito (net moterimo pavadinti nesinori). Teisesauga, atsipeikekite, imkites galu gale realiai bausti, nes tai ka jie dare - slykstu. Negerbia saves - mums vienodaqi, bet jie negerbia visuomenes! Arba siuskite gydytis! Turetu buti priverstinis gydymas tokiems kaip ji.

na va

na va portretas
jei esi benamis,tai bausmė didesnė?O konstitucijoj rašo,kad mes visi lygūs.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Nubaudė-30 dienų ir naktų minkštos,švarios lovos šiltam su televizoriumi kambaryje ir kitais patogumais,bei karštu maistu tris kart per dieną.Reiks ir man eit kokiai bomžichai ant savivaldybės laiptų oadaryt ,,malonumą''.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių