Teismas nubaudė garsią šokėją E. Straleckaitę

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teismas profesionaliai sportinių šokių šokėjai Eglei Straleckaitei skyrė 350 eurų baudą už tai, kad ji vairavo automobilį neturėdama tam teisės.

Bylos duomenimis, E. Straleckaitė prieš mėnesį Palangoje vairavo transporto priemonę neturėdama teisės vairuoti. Teisme ji prisipažino padariusi pažeidimą. Teigė, kad prieš metus jai buvo apribota teisė vairuoti transporto priemones, nes ji neišklausė vairuotojų kursų. Tą dieną ji važiavo į Palangą savo automobiliu, kurį vairavo draugė, tačiau draugė pasijuto blogai, todėl toliau automobilį vairavo ji pati.

Teismas, skirdamas baudą, atsižvelgė į tai, kad E. Straleckaitė turi galiojančią nuobaudą ir pakartotinai per metus padarė tokios pačios rūšies teisės pažeidimą.

Baudą E. Straleckaitė turės sumokėti per 40 dienų. Įstatymas numato, kad jei pažeidėjas nesumoka baudos per nustatytą terminą, bauda bus išieškoma priverstine tvarka.

Šį nutarimą per 20 dienų galima skųsti Kauno apygardos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cufcu

cufcu portretas
cia jusu abieju problema,kad nezinote vienos is geriausiu sokeju

Nejuokinkite

Nejuokinkite portretas
Išmokite pagaliau žurnaliūgos tinkamai išsireikšti.Na kokia ji GARSI.Ar jūs bent suvokiate,kas yra žodis garsus?Pagal jus,jau Lietuvoje negarsių neliko,net tie,kurie gyvena prie konteinerių,tapo pagal jus garsiais.

nesupraskit manęs teisingai,

nesupraskit manęs teisingai, portretas
bet paskutiniai du komentarai labai teisingi: kuom jinai garsi? Ne taip seniai vienas "garsuolis" bandė prasigyvent vogdamas iš parduotuvės drabužius ,kitas,vos netapęs "prezidentu"--skuduryne apsivogė...va tie tai tikrai garsūs, o šitoji ...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių