Teisinės pagalbos prašymai dėl N. Venckienės išsiųsti į Vokietiją ir JAV

  • Teksto dydis:

Lietuvos teisėsaugos pareigūnai išsiuntė teisinės pagalbos prašymus dėl parlamentarės Neringos Venckienės į Vokietiją ir JAV, rašo "Lietuvos rytas".

Ikiteisminį tyrimą atliekančios Šiaulių apygardos prokuratūros prokuroras Ričardas Bendikas teigė kol kas negavęs atsakymų iš abiejų valstybių.

Parlamentarės paieška paskelbta daugiau kaip prieš du mėnesius - gegužės 9 dieną. Nustatyti, kur tiksliai yra "Drąsos kelio" partijos frakcijos seniūnė, prokurorai įpareigojo policiją.

Šiaulių apygardos prokuratūra siekia N.Venckienę apklausti.

Prokurorai pernai spalį N.Venckienei pateikė įtarimus pagal šešis Baudžiamojo kodekso straipsnius. Įtariama, kad ji prieš dvejus metus Panevėžio miesto apylinkės teismo patalpose viešai užgauliai pažemino teismą, nevykdė 2011 metų gruodį priimto Kėdainių teismo sprendimo skubiai perduoti mergaitę motinai Laimutei Stankūnaitei, praėjusių metų gegužę trukdė antstolei vykdyti teismo sprendimą, piktnaudžiavo vaiko atstovo teisėmis psichiškai gniuždydama vaiką ir panaudodama fizinį smurtą pasipriešino policijos pareigūnui, o perduodant vaiką jo motinai sukėlė nežymų sveikatos sutrikdymą.

Seimas balandžio pradžioje panaikino parlamentarės teisinę neliečiamybę, svarstant šį klausimą N.Venckienė Seime nebepasirodė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jad

jad portretas
na tiek to ,as gyvenu 17 metu svetur,kiti gyvena lietuvoje .abejingi viskam ,tiesiog zombiai .absoliuti degradacija .as kalbu apie tauta,nes teisine valstybe ,kaip lietuva jau palaidota,ar jus dar reikia akinius ant akiu uzmauti su padidinimo stiklais ,jog matytumet ,kas ten vyksta

Klaustukas

Klaustukas portretas
Kam reikia, puikiausiai zino, kaip kirto siena, kur ir kuriuo laiku, kur isvyko ir kur dabar tupi pasislepus. Visiems kitiems reikalingi makaronai ant ausu, kuriu jie labai nori. Tai tie makaronai ir kabinami. Kokios ausys be makaronu?

tai bent

tai bent portretas
Kedzio ieskojo Ispanijoj,Venskienes iesko Amerikoj.O gal mums visiems makaronus kabina tie,kurie puikiai zino kur jinai
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių