Tauragėje apiplėštas vaikinas sąmonę atgavo Kaune

  • Teksto dydis:

Praėjusią naktį į Kauno policiją kreipėsi vaikinas, kuris Tauragėje buvo užpultas ir apiplėštas, o atsipeikėjo, kaip paaiškėjo, Kaune.

Policijos departamento duomenimis, 23-ejų metų vaikinas į policiją kreipėsi jau po vidurnakčio. Jo teigimu, vakar apie 19–20 valandą jis Tauragėje, Gedimino gatvėje esančiame name, išėjo iš savo buto ir pajuto smūgį į galvą bei prarado sąmonę.

Atgavęs sąmonę nukentėjusysis gulėjo tarp medžių, kaip vėliau paaiškėjo, Raudondvario plente Kaune. Jis pastebėjo, kad suplėšyta jo striukė bei iš jos kišenių dingęs mobiliojo ryšio telefonas, piniginė su dokumentais ir buto raktai.

Suteikus medicininę pagalbą, vaikinas gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis tikslinamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_1

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_1 portretas
oOnNA DAnNUTĖ GGRICIEnNĖ yra TS – LKD - narė!!! Korruppcijos pažžiba!! __Būk TS – LKD -iistu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonos kyšininnkkienės kklonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__ Kas vyksta Kaune, šviettimo skyrriuje, Kauno miesto savivaldybėje!? ___Korupcijos mastai savivaldybėje, švietimiečių siautėjimas, matijošaitininkų parsidavimas ir veidmainystė tiesiog "verčia iš kojų". Buvęs švietimiečių caras A. Bagdonas ( bbūgtai nnuimtass !?), iš tikrųjų, paliktas toliau koordinuoti kyšininkavimo veiklą švietimo skyriuje, kad naujasis "vadovas", būsimasis carras Mažeika, tinkamai perimtų visą kyšininkavimo, despotizmo, melo, demagogijos, veidmainystės, nesiskaitymo su žmonėmis, maisto, baldų, higienos priemonių, vaistų ir visko ko tik įmanoma vogimo iš vaikų, mobingo, kyšių "išmušinėjimo" iš eilinių darbuotojų, tėvų ir fiksuotų sumų (nustatytų savivaldybės niekšų) pristatymo "kur reikia" "industriją"!!!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_2

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_2 portretas
Ypatingą vietą šioje srutų duobėje užima sertifikuota kyšininkė (t. y. traukta baudžiamojon atsakomybėn už 100% įrodytą kyšininkavimą), TėeS-eLKaD narė, Kauno Žaliakalnio lopšelio - darželio "direktorė" Ona-Danutė GRICIENĖ ir jos iš kriminalizuotos aplinkos kilusia "pavaduotoja" visiems purviniems reikalams Alma Žilinskienė. Ona dar vadinama "nepaskandinamąja" arba „neskęstančiąja“. "Pradardėjusi" per spaudas, internetus visais įmanomais būdais, turinti problemų su alkoholiu (aš dirbau šiame darželyje 23 metus, todėl rašau ką gerai žinau) senolė ir toliau sau netrukdomai karaliauja, „plūduriuoja“ Kaune! Nes per kyšiukus savivaldybėje ir bet kurioje Kauno įstaigoje yra labai gerbiama ir geidžiama. O už nugaros „šlovingoji“ TėeS-eLKaD! Naujasis Kauno Matijošaitis (čia kaip tame sovietiniame fillmuky : "...maištininkas žuvo - šlovė drakkonui!") niekaip jos, ir visos krūvos panašių "veikėjų" "negali" nuimti! Šitas "direktores" skiria ir nuima tik meras!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_3

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_3 portretas
(_Beje, dabar yra vaizduojamas kai kurių direktorių nuėmimas, bet tai tik susidorojimas su menkai nešančiomis). Juk kaip miela pamaloninti save ir visą matiošaitininkų chebrytę netikėtom sumelėm! Jei nežinot, pranešu - Kaune į direktorės vietą eidamos panelės ir moterys ima paskolą! Nes, kai mane, net nepaaiškinę už ką, metė iš darbo, pas kitą drakoną direktorės vieta kainavo 45.000 litų! Be to, naujai paskirtai direktorei iš karto nurodoma suma, kurią ji privalės periodiškai pristatyti "kur reikia"!!!???? Na, o toliau Jūs net neįsivaizduojate, koks jovalas užverda!.. Juk visa tai reikia „išlupti“ iš vaikų burnyčių, tėvų, pavaldinių!!! Pražysta visas korupcinis ggaivalas, su visomis apverktinomis pasekmėmis!..__Teisėtvarkos institucijos Kaune paralyyyžiuotos. Niekur nepasiskųsi! Centrinė valdžia nesikiša, nes dabar intensyviai mokosi iš Kauno korupcijos meno... Žmogeliai susigūžę, svajoja apie emigraciją...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių