Parke užpulta sužvėrėjusių plėšikų auka neišgyveno

Užgeso prieš kelis mėnesius vidury baltos dienos, grįžtant iš šeimos gydytojos, į plėšikų spąstus Ramybės parke patekusios senolės gyvybė.

Įtariamieji šiuo nusikaltimu gali stoti prieš teismą jau dėl nužudymo iš savanaudiškų paskatų.

Laukiama specialisto išvados

Vos už kelių šimtų metrų nuo išpuolio vietos gyvenusi 86-erių senolė, anot kaimynų, jau išeidavusi tik pas gydytoją ar į bažnyčią, mirė nepraėjus nė penkiems mėnesiams po šio Kauną sukrėtusio išpuolio.

Anot artimųjų, patirti sužalojimai, pašiurpinę net medikus, be abejonės, pagreitino velionės mirtį. Tačiau ar senolės, kuri po šio išpuolio jau beveik nesikėlė iš patalo, mirtis tiesiogiai su jais susijusi, dar turi atsakyti specialisto išvada. Ji užsakyta ikiteisminiam tyrimui dėl apiplėšimo jau beveik einant į pabaigą. Artimiausiu metu šią bylą jau buvo planuojama perduoti teismui.

Pasinaudojo liūtimi

Kaip jau rašyta, įtariamieji sunkiu senolės sužalojimu bei apiplėšimu buvo sulaikyti už savaitės po pranešimo apie lyjant Ramybės parke, prie cerkvės, gulinčią moterį praskelta galva. Bendrajam pagalbos centrui apie tai buvo pranešta rugpjūčio 22-ąją, apie pusę trijų dienos. Nelaimėlę aptiko kažkas iš šio parko praeivių. Manoma, kad sužvėrėję plėšikai pasinaudojo tuo, kad, pliaupiant lyg iš kibiro, parkas buvo tuščias.

Greitosios pagalbos medikai rado nelaimėlę sąmoningą, tačiau ištiktą šoko. Jos veidas buvo kruvinas bei sutinęs. Kraujavo ir dešinė ranka, kurioje matėsi pjautinė žaizda.

Senolė pasakojo, kad buvo užpulta iš nugaros. Plėšikai ne tik pagrobė jos rankinę, bet ir be jokių skrupulų tiesiog nurovė nuo piršto auksinį žiedą.

Nustatyti per dvi dienas

Nuvežus nukentėjusiąją į Kauno klinikas, jai konstatuoti dešinio skruostikaulio, nosies ir dešinės rankos delnakaulio lūžiai bei veido sumušimas.

Pervežus nelaimėlę į kitą ligoninę, ji ten gydyta gana ilgai. Po to buvo kuriam laikui išleista į namus, tačiau vėliau vėl paguldyta į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
jeigu net medikus pašiurpino senolės sužalojimai, tai dar neaišku, kad turėjo tiesioginės įtakos jos sveikatai ir mirčiai. Tai dar reikia specialistų išvadų, bet kuriam po velnių, reikalui. Ar darbo kažkas mažai turi, ar gręsia etatų apkarpymas, kad savuosius dar tampytų po visas instancijas? Ar čia sistema sukurta nusikaltėliams?

Anonimas

Anonimas portretas
kodel slepiama tos moters pavardė?Senolė-visas paaiškinimas...kuris lyg ir paniekinamai skamba.Žmogžudžiai iki šiol dar nepasodinti,kodėl?Kas jie tokie?Slepiamos pavardės,o kokiu tikslu?

Kaunas

Kaunas portretas
Greiciausiai nieko jiems nebus,nieks neirodys ,kad bobule ne pati 20 kartu nukrito nuo medzio,o sitie isgamos gaus gal uz tai kad nesuprato,jog bobule ne nuo medzio ,bet nuo ju kumsciu krito,o jie tik gasdino kad muš...tagi tai tik smulkus chuliganizmas ir pinigine bauda uz tai maximum...ar klystu?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių