Sumaištis dėl snygio Kaune: driekiasi avarijų virtinė, mašinos lekia nuo kelio

Ketvirtadienį po pietų pradėję kristi gausūs sniego krituliai Kauno vairuotojams pridarė rūpesčių. Dėl slidžios kelio dangos miesto ir rajono keliuose pasipylė avarijos.

Socialiniame tinkle „Facebook“ žmonės pradėjo dalytis informacija apie eismo nelaimes. Po pietų pradėjo plaukti pranešimai apie nuo kelio nuslydusius automobilius bei kitas avarijas, kurias galimai iššaukė sniegas.

Kauniečiai pranešė, kad apie 13.15 val Raudondvario plente matė susidūrusius du automobilius. Šioje vietoje formuojasi spūstys. Panaši avarija įvyko ir užkilus Šilainių kalnu. Feisbuko vartotojai pataria rinktis kitus maršrutus, nes ir čia eismas vos juda. Kauniečiai taip pat nurodė, kad Kuršių gatvėje dėl slidžios kelio dangos automobilis kliudė pėsčiųjų perėjos ženklą.

Avarijų netrūko ir kituose Kauno rajonuose. V.Krėvės prospekte taip pat susidūrė kelios transporto priemonės. Užfiksuotoje nuotraukoje matyti ir greitosios medicinos pagalbos automobilis, tačiau apie rimtus sužalojimus nepranešama. Kitoje šiame rajone įvykusioje avarijoje, deja, bet medikų prireikė.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad apie 11.40 val. gautas pranešimas, jog Kaune, Birželio 23-osios g. ir V. Krėvės pr. žiedinėje sankryžoje susidūrė trys automobiliai: vyro vairuotas BMW, moters vairuotas "Audi" ir senjoro vairuotas "Ford". Eismo įvykio metu sužalota "Ford" keleivė.

Kauniečiai užfiksavo eismo įvykį ir ant Pelėdų kalno. Vairuotojas nesuvaldė automobilio, trenkėsi į tvorą ir tik per plauką nenugarmėjo skardžiu žemyn.

„Kad būtų nuokalnė, tai dar suprantama, bet dabar važiavo įkalne“, – avarijos padariniais stebėjosi Vilius.

Vairuotojai automobilių nesuvaldo ir magistraliniuose keliuose. Štai Paulius informavo, kad apie 13 val. važiuojant link Klaipėdos, atkarpoje Kaunas – Raseiniai, jis pastebėjo dvi nuo kelio nuvažiavusias transporto priemones. Dar vienas automobilis apsivertė kelyje Rokai – Prienai.

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė spaudai Justina Kazragytė portalą kauno.diena.lt informavo, kad ketvirtadienį nuo 11 val. iki 14 val. Kauno apskrities VPK  pareigūnai gavo 31 pranešimą apie Kauno apskrities keliuose įvykusius eismo įvykius. Šių eismo įvykių metu, pirminiais duomenimis, sužaloti 4 asmenys.

Kauno miesto savivaldybė paskelbė, jog prieš pradedant gausiai snigti druska pradėtos barstyti visos pagrindinės Kauno miesto gatvės. Šiuo metu gatves barsto dešimt specialiai tam pritaikytų mašinų. Netrukus valyti centrinių miesto dalies šaligatvių pajudės traktoriai. Jeigu snygis nemažės, į kelius išriedės valymo mašinos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaip

šiaip portretas
kodėl veiksmažodžius vis keičia į daiktavardžius?Kuo nusikalto gražus žodis pasnigo,sninga,Basanavičius atsikėlęs vėl nugriūtų,

Stringas.

Stringas. portretas
Europos pinigai stringa kiaurose kisenese,vairuotoju mokesciai ( visu rusiu) stringa ten pat,keliu mokesciai stringa,eismas keliuose stringa,tai kas kaltas cia,gal ziema netiketai ateina,ar desine nezino ,ka daro kaire??? kur tie visokie kontrolieriai miega???

H

H portretas
Kokiu atstumu nuo vaziuojamosios kelio dalies reikia statyti stulpus ? Antra, kodel kelininkai nera atsakingi , visada kalti tik vairuotojai ? Gal todel ,kad vairuotojas tik asmuo, o kelininkai organizacija ?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių