Sukrečiančią nelaimę prišaukė šaldytuvo gedimas?

  • Teksto dydis:

Zapyškio seniūnijos Dievogalos kaime antradienį įvyko sukrečianti nelaimė. Apie ją vieno Rūtų gatvės vienaukščio mūrinuko šeimininkas sužinojo tik grįžęs iš darbo – kai atrakinus duris pasitiko ne augintiniai, o įtartinas degėsių kvapas.

Atėjęs tądien apie 15 val. į Zapyškio ugniagesių komandą, jis pasakojo, grįžęs į namus, kuriuose nebuvo pusdienį, aptikęs išdegusią virtuvės patalpą bei sutrūkinėjusį jos lango stiklo paketą. Rasti aprūkę ir visi penki kambariai bei žuvę du šunys ir katinas. Tačiau neaptikta jokio ugnies šaltinio.

Nelaimės vietoje apsilankę ugniagesiai gelbėtojai konstatavo, kad labiausiai tikėtina, jog gaisrą sukėlė šaldytuvo elektros įrangos gedimas. Jo židinys aptiktas virtuvėje. O, kadangi nebuvo jokio vėdinimo, gaisras neįsiplieskė.

Į dūmus turėjusio sureaguoti jų detektoriaus išgirsti taip pat nebuvo kam, nes be juose užtroškusių augintinių daugiau nieko namuose nebuvo.

Konstatavę, kad patirti nuostoliai vizualiai – nemaži, ugniagesiai gelbėtojai ikiteisminio tyrimo dėl šios nelaimės nepradėjo. Motyvas – nėra jokios tyčinės veiklos. Namo šeimininkas teigė, kad šaldytuvas jam jokio įtarimo nekėlė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu

Įdomu portretas
Kiek metų būna šaldytuvams, kai jie užsidega? Ir kokia ten įranga sugenda?

Nukentėjusieji

Nukentėjusieji portretas
Istorija tikra,bet nuotrauką "Kauno diena" įdėjo ne mūsų virtuvės! Be mūsų sutikimo! P.S. šaldytuvas "SNAIGĖ", ne taip senai pirkta

Anonimas

Anonimas portretas
Deja, prieš 15 metų ir man buvo panaši bėda. Užsidegė šaldytuvas, tačiau laimei pas mane buvo seniai nevalytas ledo stalčius, esantis po šaldymo kamera. Ir buvo akivaizdu, kad pradėjęs tirpti ledas užliejo ugnį ir gaisras neįsiplieskė. Galėjo būti siaubingiau, nes mano namas medinis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių