Sujudimas Žaliakalnyje: liepsnos nuo ūkinio pastato persimetė į namą

  • Teksto dydis:

Bendrasis pagalbos centras (BPC) pranešė, jog Žaliakalnyje dega ūkinės paskirties pastatas. Tačiau liepsna jau apėmė ir šalia esantį gyvenamąjį namą.

13.50 val. BPC gavo pranešimą, jog Kaune, Vaisių g. 17 dega didelis ūkinis pastatas. Į įvykio vietą išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos. Liepsna buvo tokia didelė, jog pasiekė ir šalia stovintį gyvenamąjį namą.

Portalui kauno.diena.lt liudininkai pasakojo, kad Žaliakalnyje ugnį gesino aštuonios ugniagesių gelbėtojų autocisternos, taip pat buvo atvykę greitosios medicinos pagalbos automobiliai.

Budėtas informavo, jog vieną žmogų, kuris galėjo apsinuodyti dūmais, medikai išvežė į ligoninę, dar vienam žmogui pagalba buvo suteikta vietoje. Apie sužeistus asmenis daugiau nepranešta.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad ugnis apgadino dar vieną namą, apdegė stogas, nuo kaitros išsilydė dailylentės. Ugniagesiai į orą buvo pakelę ir bepilotį orlaivį, su juo žiūrėjo, ar liepsnos dar daugiau neišplito.

Žmonės tikino, kad gaisras visą Žaliakalnio rajoną paskandino dūmuose.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budėtojas patvirtino, kad degė keli sandėliai ir du gyvenamieji namai. Gaisro metu nesunkiai veidą apdegė vienas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tas pats namas, kaip ir 2016m :-o

viso gero

viso gero portretas
čia elitazo Žaliakalnis

labas

labas portretas
kas cia , sanciai? Kokie negrazus namai.............
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių