Sudaužytas termometras atkirto advokatą nuo klientų

  • Teksto dydis:

Antradienį apie 15 val. ties J.Gruodžio gatvės namu, kuriame įsikūrusi viena iš Kauno advokatų kontorų, būta nemažos sumaišties.

Pirmiausiai, įjungusi garsinį signalą, atskubėjo ugniagesių gelbėtojų autocisterna, kurios ekipažas aptvėrė namo laiptinės prieigas ir atidarė jos langus, liepdamas namo gyventojams be jų leidimo neišeiti iš savo patalpų. Po to pasirodė ir cheminis automobilis, kuriuo atvyko specialiais kostiumais vilkintys jų kolegos.

Sumaištį sukėlė gautas pranešimas apie šio namo bendro naudojimo laiptinėje sudaužytą buitinį termometrą.

Jis buvo sudaužytas mįslingomis aplinkybėmis netoli lauko durų. Pirminiais duomenimis, įvykio kaltininkė – antrame aukšte gyvenanti jauna moteris, kuri kategoriškai atsisakė kalbėti su žiniasklaida ir net mėgino iš viso uždrausti rašyti apie šį įvykį.

„Jau apie 40 minučių esame situacijos įkaitai – ugniagesiai uždraudė ir išeiti iš patalpų, ir ką nors į jas įsileisti. Ar situacijos įkaitais tapo ir mūsų klientai, nežinau“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo pirmame aukšte įsikūrusios advokato kontoros darbuotoja, užsiminusi, kad anksčiau antrojo aukšto gyventojai buvo užlieję jų patalpas vandeniu.

Daugiau kaip 40 minučių vykusi sumaištis pasibaigė tik ugniagesiams gelbėtojams surinkus gyvsidarbį bei atlikus laiptinės demerkurizaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kolega

Kolega portretas
pamenu vaikisteje specialei dauzidavome termometrus zaisdovame su tuo givu sidabru viena karta padejom i puodeli o senelis nieko nezinodamas isipile vandens ir isgere ir nieko sake kazka pajaute burnoje bet prarijo po to dar gyveno 10 metu Mire nuo plauciu uzdegimo 80 m

Vladas

Vladas portretas
Anksciau is sudauzyto termometro,jo turini dedavo i dantu plombas.

Anonimas

Anonimas portretas
Maza daug zaisdavau su sudauzytu termometru besiritinejanciu gyvsidabriu niekas nezinojo ,kad kenkia tai vykdavo bute ir tevai nebardavo.Mama sekmingai virsijo 90 metu ,mes vaikai irgi sulaukem grazios senatves ir nematom jokiu pasekmiu.Tad is kur dabar toks siaubas suduzus buitiniam termometrui.Ar ne perdau paranojos.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių