STT įkliuvęs kadetų licėjaus vadovas atleistas iš pareigų

Teisėsaugos įtarimų dėl piktnaudžiavimo sulaukęs Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų licėjaus vadovas Viktoras Daunys atleistas iš pareigų.

Tokį sprendimą ketvirtadienį priėmė šios mokymo įstaigos dalininkai Kauno miesto savivaldybė ir Vidaus reikalų ministerija, pranešė ministro Eimučio Misiūno atstovas spaudai.

„Vidaus reikalų ministerija inicijavo dalininkų susirinkimą. Specialiųjų tyrimų tarnybos įtarimų sulaukęs Generolo P. Plechavičiaus kadetų licėjaus direktorius atleistas iš pareigų“, – BNS sakė Karolis Vaitkevičius.

Pasak jo, laikinai vadovauti įstaigai paskirta direktoriaus pavaduotoja ugdymui Ingrida Levickienė.

Antradienį Kauno apylinkės teismas nušalino V. Daunį nuo pareigų trims mėnesiams.

Jam teisėsauga pareiškė įtarimus dėl piktnaudžiavimo, neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės panaudojimo ir dokumentų klastojimo.

Ikiteisminiame tyrime įtarimai dėl dokumentų klastojimo taip pat pareikšti vienos privačios bendrovės direktoriui.

Galimų nusikaltimų detalių Specialiųjų tyrimų tarnyba neatskleidžia.

P. Plechavičiaus licėjus yra dieninė, savarankiško mokymosi bendrojo lavinimo mokykla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sunku ir kalbėt

Sunku ir kalbėt portretas
Taip jis buvo griežtas, taip jis klydo. Bet jei ne jis iš pusės tų vaikų kažin ar būtų išaugę dori, normalūs žmonės. Pažiūrėkit į šiuolaikinį jaunimą kitose mokyklose, vemt verčia- kompai, narkotikai, chamiškumas, ir taip toliau! Elementariausiai kitose mokyklose net neidiegia paprasto mandagumo supratimo, kad užleisti vyresnį atsisėsti autobuse, suteikti medicininę pagalbą nelaimės ištiktam. O ši mokykla tai darė, tevai atvedę savo atžalas galėjo būti užtikrinti, kad čia vaikai nebus auklėjami būti blogais. Visos kitos mokyklos yra mokytojo, o ne savo auklėtinio pusėje, o šio licejus direktorius dėl savo mokinių (VAIKŲ) gerovės, galėjo pakeisti bet kurį darbuotoją ir tik tam kad jo auklėtiniams būtų geriau, jis juos išgirsdavo. Juk vaikai yra mažiau sugadinti, nei seni darbuotojai kurie žiūri tik save. Tai kas įvyko yra tragedija mokyklai, sėkmės tam Direktoriui.

Siaip

Siaip portretas
Net patriotas, net rasyti lietuviskai nemokate, o idiegtos nuomones apie dalykus kuriu nesuvokiate pas jus pilna. Juokinga matyti tokius komentarus, zmogaus nezinote, licejuje taip pat tikriausiai nesilankete. Jei ne V. Daunys daugiau nei puse tu vaiku leistu laika gatvese arba prilipe prie siuolaikines technologijos, vietoj to kad isisavintu bent keleta vertybiu...

Gaila licėjaus...

Gaila licėjaus...  portretas
Manau bet kurią mokyklą, darželį, universitetą, ar bet kokį UAB, kariuomenę, policiją, ir t.t. papurčiusi STT galėtų rasti kažką panašaus. Pagalvokit ar patys dirbate taip kad tikrai niekas nerastu kaip prikibt? Šio direktoriaus nuvertimas greičiausiai buvo užsakytas... Ir nepamirškite kad teisingumą Lietuvoje vykdo tik teismai, o apjuodint labai paprasta. Šis žmogus darbui atidavė visą save, kažin ar kas kitas būtų pajegęs nueiti tokius kelius kuriuos nuėjo Jis. Matote tik šią dėmę? Bet pasigilinkite į praeitį, visą licėjaus istoriją. Ant šio vyro kojų viskas buvo pastatyta. Reikėjo šį žmogų į pensiją išleisti oriai!
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių