Slidus rytas Kaune: greitosios medikai vos spėjo suktis

  • Teksto dydis:

Neįprastai slidų ketvirtadienio rytą Kauno specialiosios tarnybos turėjo ne vienodą darbo krūvį – greitosios medikai vos spėjo suktis, o policija su ugniagesiais gelbėtojais nuobodžiavo.

„Per porą valandų – tarp aštuntos ir dešimtos net pusė visų iškvietimų buvo dėl traumų viešose vietose. Slidu buvo visame mieste. Net trylikoje atvejų iš dvidešimties konstatuoti galūnių sužalojimai pargriuvus!“ - portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties budinčios pamainos vyriausioji gydytoja.

Jos kolegos prieš aštuonias A.Juozapavičiaus prospekte, prie pernakt veikiančio liūdnai pagarsėjusio baro, rado ir vyriškio lavoną. Apie jį pranešė velionio draugas, pirminiais duomenimis, naktį girtavęs su staiga mirusiuoju. Draugas rastas sėdintis šalia lavono. Baro darbuotojų teigimu, vyrai paliko jų patalpas apie septintą ryto. O pranešimą, kad draugas – be gyvybės ženklų, greitosios medikai gavo be dešimties minučių aštuonios. Nors yra pagrindo įtarti, kad neblaivus vyras galėjo paslysti ir patirti mirtiną traumą, pirminiais duomenimis, į tai nepanašu – ant jo kūno į akis krentančių smurto žymių nėra.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojas ketvirtadienio ryto nebuvo linkęs vadinti išskirtiniu. „Užregistravome tik du pranešimus apie techninius įvykius. Turbūt vairuotojai įvertino situacija ir vairuoja labai atsargiai“, - teigė jis, pripažindamas, kad šį kartą vairuotojai labiau pasirengė iš vakaro prognozuotiems ryto išbandymams, negu pėstieji.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus pareigūnai taip pat teigė ketvirtadienio ryte jokių iškvietimų likviduoti galimus plikledžio padarinius Kaune neužregistravo – nieko traukti iš griovių po eismo įvykių šį rytą nereikėjo.     



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šaligatviai iš ryto buvo siaubingi! Ne5manoma buvo eiti, argi Kauno švara negali įvesti pamaininio darbo? gatves dar pabarsto su mišiniu, o šaligatviai? Ar žmonių sulaužytos rankos, kojos ar dar blogiau - pigiau nei pabarstyti? Tikrai reikia bausti. Pikčiausia, kad centras prižiūrimas, o pakraščiai - nors mirk!

Vika

Vika portretas
"Slidus rytas Kaune...". Manau, reikejo rasyti "Slidus rytas Lietuvoje!".

APIE KITA SVAIGINIMOSI BUDA KAUNE :

APIE KITA SVAIGINIMOSI BUDA KAUNE : portretas
Nezinau , ka reikia kurenti savo peciuje , kad visas kvartalas skesta baisioje smarveje ! Ir taip kas vakara Mazeikiu gatveje . Gyventi salia krematoriumo - butu palaima , palyginus su situ kamineliu skleidziamu dvoku ....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių