Skaudi nelaimė Kaune: perėjoje partrenkta pėsčioji neišgyveno

Kauno medikams nepavyko išgelbėti miesto centre sužalotos pėsčiosios – ji po trijų valandų mirė ligoninėje.

Avarija įvyko pirmadienį apie 5.40 val. Vytauto prospekte už sankryžos su Laisvės alėja, apšviestame ruože, skelbia policija.

Automobilis „Audi A4“, vairuojamas 62 metų vyro, parbloškė pėsčiųjų perėja ėjusią 65 metų moterį. Ji dėl sužeidimų buvo paguldyta į Kauno klinikas, kur po trijų valandų mirė.

Tuo metu, kai įvyko avarija, šviesoforas buvo išjungtas.

„Pėsčiųjų perėjoje tuo metu degė įspėjamieji šviesos signalai, šviesoforas darbo dienomis įjungiamas nuo 6 val. ryto“, – BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė.

Dėl žmogaus mirtimi pasibaigusios avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas, policija aiškinasi avarijos aplinkybes. Kas kaltas dėl avarijos, pareigūnai pasakyti kol kas negali, tai bus išaiškinta tyrimo metu. Taip pat neskelbiama, ar žuvusi moteris segėjo atšvaitą.

Avarija įvyko netoli Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastato.

Šiemet žuvusiųjų avarijose buvo daugiau nei tuo pat metu pernai.

Šiais metais užregistruoti 87 eismo įvykiai, kuriuose 7 žmonės žuvo ir 97 buvo sužeisti. 2017 metais tuo pat metu buvo įvykusios 36 avarijos, jose 4 žmonės žuvo ir 41 buvo sužeistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joanna

Joanna portretas
Užjaučiu visą šeimą,bet pėstieji turėtų save irgi saugoti.Vienas vairuotojas gali tiesiog nepamatyti,kitam gal su širdim arba epilepsijos priepuolis,dar kitas gali būti pagėręs ir t.t.Pati matau,kai eina per perėja pėstysis ,nepasižiūrėdamas nei į kairę nei į dešinę ir nesustoja.Tiesiog perėja ir eina,tarytum kirstų miško takelį.Gaila abiejų šeimų ir abi šeimas užjaučiu.

Lori

Lori portretas
Perėja apšviesta, rytas intensyvaus mašinų srauto nėra, tai kokiu greičiu lėkė vairuotojas, kad nematė apšviestoje perėjoje žmogaus ir užmušė žmogų.. Ir ką padėtų minimas -atšvaitas, jeigu aklas vairuotojas apšviestoje perėjoje nieko nemato... Baisu ...

"man"

"man" portretas
ačiū, labai teisingai parašei, tik bėda, kad ne visi skaitantys--rašantys moka skaityti, o perskaitę dažniausiai nesupranta minties: besisaugantį ir Dievas saugo. Nors ką aš čia rašau--tuoj būsiu aplotas už "vairuotojišką šovinizmą".
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių