Skandalinga istorija iš Kauno mokyklos persikėlė į televiziją

  • Teksto dydis:

Netyla skandalingos istorijos, į kurią pateko vienos Kauno katalikiškos mokyklos lietuvių kalbos mokytoja bei 14 metų paauglys, aidai.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad mokytoja griežtai atsisako komentuoti keblią situaciją, tačiau mokyklos direktorius LNK televizijos žurnalistams sutiko atskleisti šios istorijos detales.

„Jokių koketavimų, jokių flirtų ten tikrai nebuvo, o berniukas – eilinis paauglys, jis irgi nėra koks ten donžuanas, ne koks mergelių liūtas ar kolekcionierius“, – pasakos direktorius Paulius Martinaitis.

Viskas prasidėjo nuo to, kad paauglys lietuvių kalbos mokytojai pradėjo rašinėti trumpąsias žinutes.

„Tie hormonai sukyla, ir jis parašė žinutę savo mielai mokytojai pirmas. Čia ir yra esmė, kad jis parašė pirmas“, – kalbės mokyklos vadovas.

Mokinys mokytojai negailėjo komplimentų.

„Parašė žinutę, bet paskui prasidėjo ir pikantiškesnės. Apie išvaizdą, apie jausmus. Tokios fantazijos, gal ir erotinės. Bėda, kad mokytoja į jas atsakė“, – tvirtins P. Martinaitis.

Direktorius atviravo, kad gašlių žinučių daug nebuvo, bet kai kurių turinio jis negalėtų atskleisti prieš kameras.

„Atsakymai įvairūs: „kepu keksiukus“, „kaip tau nauja mano suknelė“, 90 – 95 proc. tokių, bet buvo ir tokių, kurias kartoti būtų nepatogu“, – laidoje „KK2" šį pirmadienio vakarą sakys mokyklos, kurioje įvyko sekso skandalas, vadovas.

Dar po kurio laiko keturiolikmetis paprašė mokytojos ir pikantiškesnių dalykų. Mokytoja sutiko.

„Tyliai, ramiai. Gal ten buvo tas pasilikimas po pamokų. Pamokos baigiasi pusę dviejų, gal liko iki pusės trijų ar keturių. Čia tokio ryškaus kažkokio bendravimo, kuris būtų sukėlęs įtarimus, nebuvo“, – pasakos mokyklos direktorius.

Portalas kaunodiena.lt primena, kad beveik prieš dvi savaites Kauno apylinkės teisme paskelbtas pirmasis šios neeilinės bylos posėdis, turėjęs vykti už uždarų durų. Tačiau susirinkus ne visiems proceso dalyviams posėdis atidėtas spalio mėnesiui.

Mokytojai pareikštuose kaltinimuose nagrinėjamas vienkartinis mokytojos ir mokinio pasimylėjimas, kaip aiškinama, abipusiu sutikimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vartotojas

vartotojas portretas
kiekvieno berniuko svajone permiegoti su mokytoja :)

nemokytoja

nemokytoja portretas
kalta o telikas internietas spauda Kur nuolatos propaguojama sexas kad čia jau toks gėris be kurio gyvent negalima Tuomet nesistebėkit dėl pasekmių. baust teikia propaguotojus

Keista mokytoja

Keista mokytoja portretas
Pakomentuotų, papasakotų PATI, o dabar "legendas"pasakoja kas netingi. nejaugi jai nesvarbu jos šeimos ir jos pačios garbė?Matyt, yra keista "neeilinė"asmenybė ir dėl savo keisto elgesio kenčia pati. NETIKIU, kad tarp jų vyko lytinis aktas, bet koketuoti mokytojai su mokiniu paaugliu - NEGALIMA.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių