Šiurpiai važiavęs mikroautobuso vairuotojas sulaukė atpildo

  • Teksto dydis:

Nubaustas Kaune chuliganiškai mikroautobusą vairavęs vyras. Jam skirta ne tik 289 eurų bauda, bet ir metams atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Kauno policija paskelbė, kad vasario 25 d. apie 18 val. Vydūno al.-Radvilėnų pl. sankryžoje 61-erių metų vyras, vairuodamas mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter Altas“, nesilaikė visų būtinų atsargumo priemonių, kad nekiltų pavojus kitų eismo dalyvių saugumui, ir pavojingai manevruodamas vienu metu grubiai pažeidė kelias Kelių eismo taisykles. Vairuotojas lenkė ta pačia kryptimi važiuojančias transporto priemones pėsčiųjų perėjoje ir pagrindiniame kelyje, nerodydamas kairiojo įspėjamojo šviesos posūkio signalo. Jis kirto kelio ištisinę liniją, skiriančią priešingų krypčių transporto srautus, įvažiavo į priešingos krypties eismui skirtą juostą, iš antros eismo juostos, leidžiančios važiuoti tik tiesiai, suko į dešinę, kirsdamas ištisinę kelio ženklinimo liniją.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo keturi asmenys (pernai iki kovo mėnesio pabaigos žuvo aštuoni), dar 117 buvo sužeista (pernai – 140). 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Kokias cia nesamones rasineja komentatoriai? Vairuotojas chuliganas viesajame transporte - paslepta bomba. Jau ir taip kartais vaziuoji ir galvoji,kad sitas vairuotojas pries tai sunkvezimi vairavo,nes lekia kaip pasiutes ir stabdo staigiai,o juk cia ne vienas vaziuoja,o veza keleivius. Matosi,kad striuka su vairuotojais,jeigu priimami i darba keliu "ereliai". Kai vienam vairuotojui padariau pastaba,kad lekia per greitai,jis sustojo ir liepe man islipti. Matesi,kad turi psichologiniu problemu,o gal su zmona ryte susipyko. Butu gerai,kad Kautros vadovybe,konkreciai Skardziukas, atkreiptu i tai demesi,o ne vien kainas didintu.

To to v

To to v  portretas
Zmogus kablelio nepadejo, gerbiamas tautieti mokinkimes suprasti galvoti ir interpretuoti

to v

to v portretas
Pats bent supratai ka cia parasei??? Tai ar debilas, ar teisingai pasielge? Ar vistik giminaitis???
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių