Šilainiuose užsieniečio vairuojamas „Ford“ partrenkė moterį

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Kaune partrenkti du žmonės. Vienas jų – pėsčiųjų perėjoje.

Apie 16.25 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Žemaičių pl., 57-erių metų vyro vairuojamas automobilis "Ford Mondeo" pėsčiųjų perėjoje kliudė moterį, kurią medikai pristatė į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus.

Portalui kauno.diena.lt įvykio vietoje pavyko sužinoti, kad "Ford Mondeo" vairavo 55-60 metų užsienietis vyras, kuris užsižiūrėjęs nepastebėjo perėja einančios moters. Pasak įvykio liudininkų, moteris nuo perėjos buvo nublokšta apie dešimt metrų. Nuo smūgio suskilo automobilio langas.

Apie nukentėjusios moters sveikatos būklę kol kas informacijos nėra.

Dar viena nelaimė apie 16.50 val. įvyko J. Basanavičiaus al.. Policija praneša, kad 25-erių metų vyro vairuojamas automobilis "Peugeot 407" kliudė staiga į kelio važiuojamąją dalį, ne pėsčiųjų perėjoje, išbėgusį mažametį.

Pirminiais duomenimis vairuotojas blaivus. Berniukas pristatytas į gydymo įstaigą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vartotojas

vartotojas portretas
kitur parase detaliau. moteris ejo per zalia, o uzsienietis vare per raudona ir nukirto, ir baikit ant tu pesciuju pulti kad eina kada nori ir kaip nori, be to ten turbut buvo chaholas

Anonimas

Anonimas portretas
Užsieniečiui aišku nieko nebus lietuvi pasodintu už tai

As

As portretas
Skaudu, tikuosi tai moteriškei viskas gerai ir ji pasveiks,teko būti prie jos kol atvažiuos medikai,stiprybės ir sveikatos jai,linkiu nuoširdžiai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių