Išgirdo sesers pagalbos šauksmą: į Olandiją išvykęs brolis atsirado

Socialiniame tinkle "Facebook" pirmadienį plito pagalbos šauksmas. Kaunietė ieškojo daugiau nei savaitę į jos bei artimųjų žinutes neatsiliepusio brolio. 

Kėdainiškis Mantas Adomavičius, anot sesers Karolinos Adomavičiūtės-Ivaškės, spalio 20 d. iš Vilniaus oro uosto išskrido į Olandiją. 

"Paleidau oro uoste apie 6val. ryto... Šiek tiek vėliau sulaukiau žinutės, kad atskrido ir daugiau nebesulaukėme jokios žinios", – portalui vėlų pirmadienio vakarą pasakojo brolio ieškojusi sesuo.

Apie 170 cm ūgio ir 59 kg sveriantis 26-erių metų vyras į Olandiją išskrido užsidirbti pinigų. "Jis išvyksta dirbti nebe pirmą kartą, tad jokių papildomų kontaktinių duomenų iš jo ir neprašiau", – pirmadienį sakė jaudulio neslėpusi ir visų pagalbos būdų ieškojusi moteris. Dėl galimo dingimo buvo kreiptasi ir į policiją.

Antradienį jaunos moters nerimą pakeitė džiugesys. "Brolis atsirado. Jam Olandijoje sudužo telefonas ir brolis net nepagalvojo mums apie tai pranešti", – antradienio popietę portalui pasakojo K. Adomavičiūtė-Ivaškė. Moteris dėkoja visiems, kurie dalijosi pagalbos prašymu. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsirado

Atsirado portretas
Tai jau ir atsirado

tai ko tu rupuze tyli A.......

tai  ko  tu  rupuze  tyli  A....... portretas
sesute rupinasi ,skambina iesko , o tas asilas tyli sikna suraukes.......

Jonas

Jonas portretas
Labai normalus vaikino svoris. O tai bus kaip tam sunkiasvoriui 43 metų sunkvežimio vairuotojui ,kurio lavoną radę, kvietė gaisrininkus ,nes niekas negalėjo ištraukti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių