Sargėnuose į „Šilo“ parduotuvę įvažiavo automobiliu, išdaužė vitriną

  • Teksto dydis:

Penktadienį po pietų Sargėnuose įvyko neįprasta nelaimė.

Į Vandžiogalos gatvėje esančios parduotuvių tinklo „Šilas“ parduotuvę įvažiavo lengvasis automobilis. Smūgio metu išdužo virtinos stiklas.

Tinklo atstovai portalui kauno.diena.lt nurodė kreiptis į parduotuvės, esančios Sargėnuose, vadovę, nurodę, kokiu telefono numeriu galima su ja susisiekti. 

Jai atsiliepus prisistatėme ir pasakėme, kad skambiname dėl situacijos parduotuvėje, kai į virtiną įvažiavo automobilis ir ją išdaužė. „Mhm, ir?“ – atsakė moteris. Pasiteiravome, kada tai įvyko. „Atsiprašome, tačiau šiuo klausimu mes komentarų neturime. Jeigu galėsime, būtinai susisiekime pirmadienį“, – sakė „Šilo“ atstovė.

Pasiteiravus, ar tikrai tokia nelaimė įvyko, moteris taip pat buvo nekalbi: „Ne, nepatvirtinu“. 

Kauno.diena.lt fotokorespondento užfiksuotose nuotraukose matyti, kad vitrina išdaužta.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt nurodė, kad pastato valdytojas į policiją dėl šio įvykio nesikreipė. Anot J.Kazragytės, jeigu vairuotojas buvo blaivus, nėra sužeistų asmenų ir vairuotojas sutiko dėl kaltės, jis su pastato valdytoju galėjo užpildyti eismo įvykio deklaraciją ir tai būtų traktuojama kaip draudiminis įvykis.

Įvykį mačiusi moteris pasakojo, kad viskas nutiko labai staiga. „Svarbu, kad visi sveiki. Mums tik išgąstis ir materialiniai nuostoliai“, – sakė moteris. Ji mano, kad nelaimė nutiko, nes vairuotojas supainiojo bėgius – pirmąjį su atbuliniu. Automobilius į parduotuvę stovėjo galu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

germanas is Germanijos

germanas is Germanijos portretas
Buvo girtas? Buvo,buvo,bet susitare, atseikes keleta kavalku Euriuku ir vel vazines,teises issaugos.Cia aisku kaip diena.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Anonime,ar negalima būtų visus tuos lupikus taranuoti organizuotai?

Anonimas

Anonimas portretas
'Šilas' brangininkų kromas, negaila.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių