Šančiuose – garsių gamintojų klastotės

Prekyba garsių prekės ženklų falsifikatais labiau garsėjo Kauno turgavietės ar "Urmo" bazės sandėliuose užsimaskavę prekybininkai. Vakar paaiškėjo, kad įprastinėms vietoms nenusileidžia Aukštieji Šančiai.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimų valdybos viršininkė Rima Zieniuvienė patvirtino, kad dėl prekybos falsifikatais Breslaujos gatvėje vakar surengta operacija.

"Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galbūt falsifikuotų prekių ženklų. Pareigūnai tebedirba. Buvo gauta informacija apie didelį falsifikuotų prekių kiekį", – vakar po pietų sakė R.Zieniuvienė. Nuo išsamesnių komentrų ji susilaikė.

Breslaujos gatvėje esantis "Shaile kūrybinė artelė" – vienintelė prie pat gatvės esanti įstaiga, kuri skelbiasi, kad čia galima rasti įvairių dizainerių drabužių, avalynės, kvepalų. Čia  reklamuojamos ir siuvimo paslaugos.

Artelė skelbėsi dirbanti iki 20 val. darbo dienomis. Tačiau trečiadienio popietę pastato durys buvo užrakintos, pro stiklines duris viduje buvo matyti tik žmonių siluetų judėjimas. Po kelių minučių duris pravėrusi greičiausiai įstaigos darbuotoja paaiškino, kad šią savaitę kūrybinė artelė nedirbs ir galima kreiptis tiesiai į siuvėją.

Viešojoje erdvėje "Shaile boutique" prisistato kaip klientus į kitą aprangos pasaulį atvesianti stiliaus ikona: "Rūbai, kurie pabrėš jūsų stilių, kuris atskleis jūsų išskirtinumą. Kviečiame jus į aukštos mados ir kūrybinio polėkio pasaulį. Tik aukščiausios kokybės garsiausių pasaulio gamintojų rūbai visai šeimai. Kūrybinė stiliaus artelė, kurioje madingiausi rūbai idealiai pritaikomi tik jums, kad jaustumėtės ir būtumėte išskirtiniai."

Dar visai neseniai butikėlis reklamavo nuolaidas nišiniams kvepalams "Zarkoperfume" bei "Anna Paghera".

Internetinėje erdvėje kūrybinė artelė apie garsių dizainerių parduodamus drabužius užsimena gana kukliai. Net ir siūlomų prekių nuotraukos labai nekokybiškos, pavadinimai ir prekių ženklai sunkiai įskaitomis. Tačiau žinantiesiems garsių dizainerių ženklus, ko gero, pakanka tik užuominos į jiems būdingą stilių.

Internetinėje "Shaile" parduotuvėje – gana kuklus dizainerių Calvino Kleino, "Dolce&Gabbana" ir kitų garsenybių ženklais žymėtų gaminių pasiūlymas. Rengiami atsiskaitymo būdai, pristatymo ir grąžinimo variantai, tik kol kas kas siūloma užsukti vėliau.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

MU MU

MU MU portretas
Kodėl niekur nera kaliošų su garsių dizainerių vardais,pav.Petruškevičius,Šalčiūtė

Kastytis

Kastytis portretas
Ko jūs puolat? Juk dar niekas nieko neįrodė. Čia tas pats, jei jus apkaltinčiau prekyba vaikais ir pradėtų ikiteisminį tyrimą. Arba atvirkščiai - jūs mane. Neteiskit žmonių anksčiau laiko :)

Man ne visai aisku kodel sitaip?

Man ne visai aisku kodel sitaip? portretas
Jjuk mokinas is miusu isrinktuju.Darykit taip kaip ,,teveliai,,daro.Juk daugelis kitu saskaita nori gyventi geriau.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių